Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, melyik testalkatú hölggyel jönnétek össze szívesebben és miért?
most komolyan!! miért csak a kissé ducibb "doves" reklámos nagyseggű/kissé túlsúlyos nőket és csak a csontvázakat tudjátok mutogatni???
Van köztes is, és abból is több.
Mindenképpen a másodikat.
Az első az ronda. A második képen lévő csaj meg nagyon jól néz ki.
Amúgy is a vékony testalkatú lányok a szépek.
Kérdező! Inkább fogyjál le, vagy keressél egy korodbeli kövér fiút! Az nem fog vékony lányt választani.
Inkább maradok a páromnál, aki igaz h idősebb, de így szeret engem ahogy vagyok :)
az meg már egy másik kérdés, hogy magamnak nem tetszek
egyébként már egy hónapja elkezdtem sportolni és a kajára is odafigyelek
3hét alatt 4,5kg ment le rólam remélem még vagy 10-12kgt le tudok adni :)
A fogyás sok mindentől függ :) De ne add fel, csináld végig. Maganak is jobban fogsz tetszeni.
Én szeptember végén kezdtem el, most -23kilónál járok. Bár magamon alig veszem észre, még nem volt olyan ember aki ne jegyezte volna meg, hogy valami mintha nem stimmelne :D:D
Ha ügyesen csinálod, még nagyon meg sem kell erőltetni magad ;)
Csak ne éhezz meg ilyenek. A hirtelen nagy fogyás nem tesz jót a szervezetnek és a bőrödnek sem ^^ Csupa stria leszel :P Szal óvatosan. (Mondjuk nekem már mind1, a hízástól már így is tele vagyok...)
21F
Kérdező,
1: sportolj nyugodtan, az mindenképen jót tesz veled. Kérdezni se kell.
2: ha viszont ilyen vagy, akkor magadról tegyél fel képet!
nekem egyértelműen a 2. tetszik, ha az esetleg még felszedne pár kilót, akkor is jól nézne ki ellenben az 1. hozzám képest nagyon vastag-így nem tudnám elképzelni magam mellé...de attól még szép mindkét nő
20f
Inkább az első(höz hasonló, ő konkrétan nekem nem jön be, nem tudom, miért.)
tegnapelőtt 13:43
Aranyos a kiscsaj, csak kár, hogy nincs dereka egy szál se.
(A bőre szép feszes, de ez is csak a kora miatt van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!