Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönnek a vékony testalkatú fiúk, vagy inkább az izmosabbak a nyerők?
Kedves Kérdező!
Szerintem azért legyen némi izom a fiún, de ne vigye túlzásba a tornát :)
DD
Egyetértek. Nem jön be nekik. Szintén tapasztalat. :) (Én is sovány pali vagyok.)
De a fellépés, önbizalom, és az, hogy a soványságodat lesz@rod, nagyon sokat segíthet. Csajozz, csak nyugodtan! :)
dellfil
inkább azok a pasik jönnek be, akiken van egy kis felesleg (persze nem 120 kilósakra gondolok...), a nagyon izmos pasik se jönnek be annyira
DE egy vékony pasi, vagy akármilyen testalkatú is le tud venni a lábamról, ha olyan;)
a barátom 190 centi körül van, és ehhez úgy 50 kiló, vagyis kicsit kevesebb, mint én... de nem érdekel. soha életemben nem voltam még ennyire szerelmes... úgyhogy nekem határozottan bejönnek:) bár lehet, hogy ez csak Rá korlátozódik, nemtudom...:)
17/L
14:05 190 centi és 50 kiló? Én 25 centivel alacsonyabb lány vagyok ennyi kilóval, és én is vékonyka vagyok. Megnézném a barátod O.o
Amúgy teljesen mindegy, izmos több embernek bejön az tény. Az tényleg nem jó, ha nagyon-nagyon vékony. Amúgy ha karakteres az arca, egyedi a stílusa akkor nem a kigyúrtság lesz a lényeg szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!