Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a férfiak vagy a nők a kitartóbbak ha a másik megszerzéséről van szó?
Figyelt kérdés
2011. dec. 20. 21:52
1/9 anonim válasza:
Miért "megszerezni" embereket? Nem szeretem ezeket a hadi kifejezéseket, amikor emberekről van szó. Azt lehet csak meghódítani aminek van anyagi értéke. De az embert nem lehet adni-venni, ezért nem is lehet meghódítani.
2/9 anonim válasza:
Nem lehet megmondani. Nők is, férfiak is vannak olyanok, akik negyed óra után feladják mindenkivel, meg olyanok is, akik évekig sóvárognak valaki után.
3/9 anonim válasza:
Az évekig való sóvárgás szánalmas időpocsékolás, kivétel, ha szép versek születnek belőle. Mindenképpen ki kell váltania az illetőnek sóvárgását irodalmi alkotásokkal. A legtehetségesebb szerelmi költők ilyen szánalmas, sóvárgó nyomorékok voltak, betegek testileg és lelkileg.
4/9 anonim válasza:
nincs sok értelme kitartónak lenni, az a szánalmas aki húzza a másik fejét. Ha az én fejemet próbálnák húzni ha valakivel össze szeretnék jönni és látom hogy kéreti magát, otthagyom, elfelejtem... jöhet az oltogatás..
5/9 anonim válasza:
Abból ítélve, hogy a nők mennyivel körülményesebben állnak hozzá ehhez az egész udvarlás témához (ugye különböző füstjelekkel operálnak, meg egyebek), én arra tippelnék, hogy erre a ők több időt szánnak.
A pasik udvarlására nagyon hasonlít az erekció: rövid időn belül szemmel látható eredményeket mutat fel, de ha a kelleténél tovább tart, akkor már fájdalmas.
6/9 anonim válasza:
Gáz, hogyha fájdalmassá válik az erekció... Egészséges egyedeknél nem történhet olyan :( Nem is tudom milyen lehet az, mert az erekció felemelő és jó érzés mindig :D
7/9 anonim válasza:
én senkinek sem kellettem még
fogalmama sincs
szüzen döglök meg
21/F
8/9 anonim válasza:
Szerintem is a nők, ahogy Mau mondja körülményesebben állnak hozzá ehhez az egész udvarlás témához. És, ha füstjelekkel operálna mindegyik, az már jó lenne, mert abból valamit bár ki lehetne olvasni :D De sokszor csak a férfiak számára értelmezhetetlen rejtjeleket küldenek :D
9/9 anonim válasza:
Sztem a nők, mert ha kinéznek maguknak egy jóképű pasit, akkor nem kell nekik más, amíg nem találnak egy még jóképűbbet. Férfiaknak pedig nem is érdemes kitartónak lenni. A nőket csak a külső érdekli, azt pedig rögtön látják, tehát ha elsőre nem kellesz nekik, akkor soha nem fogsz kelleni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!