Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a pasiktól, lehetséges hogy mégis legyen valaha barátom?
18 vagyok, talán onnan eredhet hogy általános iskolában mindíg bántottak..
Ez még mindíg bennem maradt, félek a pasiktól, félek hogy megaláznak stb.
volt már rá lehetőség, hogy legyen valami, de egyszerüen ha hozzám ér valaki, nem bírom elviselni józan állapotban..
Ha egy kicsit iszok akkor persze már igen, de nem tehetem ezt egyfolytában..
Mindenkit ellökök magamtól, mert úgysem lenne türelme senkinek hozzám..
Azt is tudom, hogy az olyan fiúk akik lúzerek, hülyék meg rondák, azoktól persze nem félek, de beléjük szeretni sem tudnék...
Esetleg ha van hasonló helyzetű srác mint én, ő még talán megértene.. de milyen tapasztalataitok vannak, talál az ilyen ember párt előbb utóbb?
16.22-es vagyok.
Én komolyan nem értelek kedves kérdező most így utólag:) Őszintén ha nem mondanád hogy félsz a pasiktólnem is gondolnám :) Itt nem úgy viselkedsz (habár ez csak net de akkor is) tehát kiállsz az iagazadért és van véleményed másokról és teljesen reálisan látod a dolgokat.Egy olyan ember akinek lelki problémái vannak a multból főleg bántás miatt az ráhagyja másokra a dolgot de te szembeszállsz vele.Másrészt meg ha a lúzer pasiktól nem félsz a jóképűektől vagy a szerencsésebbektől hogy hogy igen ? :) Illetve bulizni is eljársz ahol több az agresszívab megduglak férfi is mint a rendes :) Rejtélyes vagy számomra,egyszerűen nem tudlak megérteni :) Hajj de csodálatos a női test műkődése :) Tetszik ez a rejtélyeséged... Kiváncsivá tesz .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!