Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félek a pasiktól, lehetséges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek a pasiktól, lehetséges hogy mégis legyen valaha barátom?

Figyelt kérdés

18 vagyok, talán onnan eredhet hogy általános iskolában mindíg bántottak..

Ez még mindíg bennem maradt, félek a pasiktól, félek hogy megaláznak stb.

volt már rá lehetőség, hogy legyen valami, de egyszerüen ha hozzám ér valaki, nem bírom elviselni józan állapotban..

Ha egy kicsit iszok akkor persze már igen, de nem tehetem ezt egyfolytában..

Mindenkit ellökök magamtól, mert úgysem lenne türelme senkinek hozzám..

Azt is tudom, hogy az olyan fiúk akik lúzerek, hülyék meg rondák, azoktól persze nem félek, de beléjük szeretni sem tudnék...

Esetleg ha van hasonló helyzetű srác mint én, ő még talán megértene.. de milyen tapasztalataitok vannak, talál az ilyen ember párt előbb utóbb?

2011. dec. 26. 16:13
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

16.22-es vagyok.

Én komolyan nem értelek kedves kérdező most így utólag:) Őszintén ha nem mondanád hogy félsz a pasiktólnem is gondolnám :) Itt nem úgy viselkedsz (habár ez csak net de akkor is) tehát kiállsz az iagazadért és van véleményed másokról és teljesen reálisan látod a dolgokat.Egy olyan ember akinek lelki problémái vannak a multból főleg bántás miatt az ráhagyja másokra a dolgot de te szembeszállsz vele.Másrészt meg ha a lúzer pasiktól nem félsz a jóképűektől vagy a szerencsésebbektől hogy hogy igen ? :) Illetve bulizni is eljársz ahol több az agresszívab megduglak férfi is mint a rendes :) Rejtélyes vagy számomra,egyszerűen nem tudlak megérteni :) Hajj de csodálatos a női test műkődése :) Tetszik ez a rejtélyeséged... Kiváncsivá tesz .

2011. dec. 27. 15:14
 22/28 A kérdező kommentje:
Hát én sem egészen értem magam :) lehet hogy két énem van :D
2011. dec. 27. 17:06
 23/28 A kérdező kommentje:
Meg mondom, csak a pasikkal, vagyis inkább az érzelemkimutatással van gondom, alapjában véve tudok talpraesett lenni :)
2011. dec. 27. 17:07
 24/28 anonim ***** válasza:
De akkor lényegében te a "szerelemtől" vagy inkább az "érzelmeidtől" félsz nem a pasiktól nem ? :)
2011. dec. 27. 17:39
 25/28 anonim ***** válasza:
16:22 te hány éves vagy?
2011. dec. 27. 18:57
 26/28 A kérdező kommentje:
lehetséges
2011. dec. 27. 19:11
 27/28 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó.Ezt nem tenném közzé mert kort illetően az emberek nem tudják felfogni hogy egy fiatalabb is lehet normális.Leagalább is annyira hogy reálisan lássa a dolgokat :) De ha nagyon akarni tudod szeretném ha először megtippelnéd privátba aztán elmondom :)
2011. dec. 27. 19:46
 28/28 anonim ***** válasza:
18:57 vagyok. Semmi gond, ha nem szeretnéd megmondani, csak feltűnt, hogy érett a gondolkodásod, ha fiatal vagy, annál jobb.
2011. dec. 27. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!