Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem válaszolt a barátom a karácsonyi sms-emre. Ismerve őt, érdemes ezen gondolkodnom?
Több, mint 1 éve vagyunk együtt, mindkettőnknek ez az első komoly kapcsolat. Nagyon rendes, meg minden,tényleg nem lehet rá szavam, csak előttem nem igazán ismerkedett, sms-ezett senkivel, néha nem találja a helyét. Írtam neki üzenetet ma, hogy mégis el tudok hozzá menni karácsony másnapján (ezért könyörgött hetek óta, hogy töltsem vele az ünnepet), és boldog ünnepeket kívántam neki. Ez délben volt, azóta semmi válasz. De a közösségi oldalra kiírta, hogy mindenkinek boldog karácsonyt kíván. Elhatároztam, hogy megpróbálom felnőttként kezelni ezt a dolgot, nem törődök vele, de mégis zavar. Azért jól esett volna egy válasz, vagy legalább neten írt volna, hogy ne kerüljön pénzbe. A másik meg ami kínos volt nekem, hogy előre lebeszélte velem, hogy karácsonyra kis értékben vegyünk egymásnak ajándékot, egy csokit pl. Pedig eddig sem engedtük el magukat, én saját készítésű ajándékokat adtam, nem csak alkalmakra, néha csak úgy, max 1000-2000 ft értékben. Tőle is mindenre egy tábla csokit kapok, születésnapra, névnapra is. Legszívesebben azt mondanám, hogy hagyjuk a fenébe az ajándékozást, látom hogy neki csak nyűg, nekem meg kínos hogy így lebeszéli velem. Pedig tudja jól, hogy én egy szaloncukornak is képes vagyok örülni, annyira zavar, hogy ilyen kényes témát felhozott. Az egy éves fordulónkról pl. szót sem ejtett. Én meg magamat szégyellem, hogy milyen ember vagyok, hogy ez zavar. Mi a véleményetek, én pörgöm ezt túl?
20/l
Köszönöm a választ, utolsó!
Teljesen igazad van.
Beszéltünk ma este is, mint mindig, Boldog karácsonyt kívánt, fülig ért a szája, hogy megyek, és elmondta, hogy eléggé rosszul érezte magát az sms-em után. Mert úgy érezte, hogy költségbe ver engem, és milyen már hogy nem ő jön. Mondtam hogy ez butaság, hisz ő is jött már sokat utánam.
Te csajszi, aki írtad, hogy kialakulóban van valami,és még nem írt, van már fejlemény? Remélem okés lesz minden!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!