Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karácsonyi ajándék?
Készíts valami személyeset, ha nem akarsz, akkor adj meg egy összeget, mennyit szánnál rá és úgy könnyebben válaszolhatok. Mit szeret, mi a hobbija, személyes legyen vagy hasznos?
Írhatnám, hogy én bázisugró ernyőnek örülnék, de a barátnőm úgyse vesz nekem ajándékba, mert 300ezer körül van amit kinéztem nyárra...
10ezerből viszonylag sok ajándékot lehet venni. Viszont autóalkatrészt nem ajánlanék. Valami egyéb amit szeret?
Én a barátnőmtől egyszer egy láncszemet kaptam (extrém bicós vagyok). Igaz nem teljesen ő készítette kézzel. Mivel a biciklilánc elég nagy igénybevételnek van kitéve e sport során, ezért mindegyikünknél van egy láncdarab szakadás esetére. A kedvesem kért egyik bicós társamtól egy láncszemet. Belegravíroztatta a nevét az egyik oldalra, a másikra meg az enyémet. Rakott rá egy kis kapcsot (ékszereken szokott olyan lenni). Ezek a láncszemek nagyon szépek (ne a teszkós biciklire gondolj). Nagyon örültem neki. Volt hogy hasznos ajándékot kaptam tőle. Barátnőm jelenlétében egyik barátommal egy katalógust lapozgattunk. Már aktuális volt a pedálcsere. A lány megkérte az említett barátomat, hogy segítsen neki pedált venni. Azt vették ami nekem is nagyon tetszett és egy I(szív)U belesavazással egyedivé tette (ezt is a barátom oldotta meg). Nagyon kreatív tud lenni a párom. Nem hiszem, hogy ez neked segítene, de úgy érzem megadtam az irányt, amin elindulhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!