Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karácsonyi ajándék probléma!?
Ez h jön ebbe a témakörbe?:D
Mióta vagytok együtt amúgy? Mert az sem mind1. Az a lényeg h ne vegyél méregdrága ajándékot, csak azért mert szereted. Sok fiatal kezdő pár csak úgy tudja kimutatni a szeretetét, h ajándékozásnál mindig egy talicskányi ajándékot vesz a másiknak egy halom pénzért. Felesleges...az ajándék akkor is ajándék ha pl te készíted. Légy kreatív.
Ha pl gitározik, vegyél neki gitárpengetőt, vagy mi a neve. Nem kerülhet sokba, és annak biztos örülne. Mellé még vegyél egy tábla csokit, meg egy felsőt, vagy nadrágot. Persze attól függ mennyit szeretnél költeni rá.
tavaly mikor a párommal még csak 3-4 hónapja voltunk együtt, akkor adtam neki egy 3d-s macit, amit én ragasztottam össze darabjaiból, meg eg ykönyvet...
most másfél év után kap egy cd-t, meg borotvakészletet (borotvaszappan, fa borotvaszappan tartó, aftershave.) a borotva már túl drága lenne, 9 ezerért nemv eszek :D ja meg pamacs.
ő meg szeret dobolni de hát már van 10 pár ütője..
borotvaszappan? pamacs? ...hajaj.:)
Szerintem a ruha téma jó, pláne ha nem valami szokványosat veszel. Szóval egy fehér poló az nem jó, de egy piros boxer, egy csíkos térdzokni, vagy pl. egy vicces sapka jó ajándék:)
Elég szomorú, hogy nem ismered ennyire. Most tök mindegy, hogy mióta vagytok együtt, elvileg szereted nem?
Gitárral kapcsolatos: pengetőkészlet, gitártok, gitár tartó szalag, esetleg koncertjegy, ha van kedvenc együttese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!