Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajándék javaslatok egy 17 éves fiúnak?
Karácsonyra szeretnék valami apróságot ajándékozni az egyik barátomnak (nem járunk, csak nagyon jó barátok vagyunk, lehet, hogy én egy picit többet érzek iránta). Nem akarok semmi olyasmit adni neki, ami arra utal, hogy akarok tőle többet, mint barátság, mert nem akarok sietni. Szerintetek minek örülne?
Értelmes válaszokat kérek! Nagyon megköszönném :)
Nem ismerjük, így nehéz... :)
- Könyv (szépirodalom, vagy vicces, vagy a hobbijához kapcsolódó, vagy képes, vagy zenekaros, vagy akármi)
- Számítógéphez cucc (játék, pendrive, egérpad, stb)
- Ékszer, kiegészítő - tudom, hogy sok fiú egyáltalán nem hord ilyet, de sokakon látni karkötőt, nyakláncot
- Vicces póló
- Pénztárca
- Édesség (szebb dobozban, csomagolásban)
- Sütsz neki sütit
- Naptár, pl. autós, ha azt szereti, focis, ha azt szereti, természetképes, ha azt szereti...
- Egy szebb toll, vagy jegyzetfüzet, határidőnapló, mappa...
- Bögre, kulacs
Tudom hogy sok személytelen, sablon ötletet adtam, de hát mi sem ismerjük a srácot, meg te sem akarsz neki túl "közeli" ajándékot adni, most így ilyesmik jutottak eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!