Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok írni nekem megható, Karácsonyi szerelmes idézetet vagy szöveget?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm :))2011. dec. 1. 19:09
2/9 aszomszedneni válasza:
Karácsonyra szerelmes idézet ? max. Valentin napra , de Karácsonyra nem illenek az ilyen dolgok.
3/9 A kérdező kommentje:
Google-n mar kerestem,de ott csak olyan ismertek vannak.. De azér Köszi :) Nem muszály Karácsonyinak lennie elég csak olyan szép..
2011. dec. 1. 19:22
4/9 anonim válasza:
Gyantás a seggem, csilingel a herém, talán a karácsonyfa jött hátulról belém? :) Nyugodtan tiltassatok le, nem tudtam kihagyni ezt a ziccert :))) hohhohhohhooooo
5/9 aszomszedneni válasza:
én dobtam azért egy green Like-ot :D
8/9 anonim válasza:
karácsonykor baszni húú de jó
te én és a jó öreg télapó
telespriccelem a falakat
baszom a szád a fa alatt
szerelemből megfarkallak
egész éjjel meg-meghatlak
xDDD bevallóm kúrva jó lett!! xDDD
9/9 anonim válasza:
Karácsonyi idézetek a szeretetről:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!