Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék egy, kedves, humoros, de nem szerelmes karácsonyi sms-t, ki tud ilyet?
Szóval csak pár hete jöttünk össze, három randik volt, még nem szerelem, de valami kedves smst szeretnék Neki írni.
Én vagyok a lány :)
csőte majom én vagyok a lány
tudod az akivel nem jársz
de attól még bódog karácsonyt
mennem kell mert elfogyott a kalácsom
Mikor éjjel két angyal a párnádra száll, mindkettő jót akar, mégis mást ajánl. Azt súgja az egyik: mindig jó legyél, a másik csak rád kacsint: tedd amit szeretnél! Békés, boldog ünnepeket kívánok!
Mikor kigyúlnak a fények, pajkos koboldok zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint és közben csillámport hint. Így adja át az üzenetet: Kellemes Ünnepeket!
Mielőtt lefekszel, tárd ki az ablakod,
elküldtem hozzád az én angyalom.
Egy pillanatra kérlek,
figyelj reá, mert a nevemben
Boldog, Békés Karácsonyt kíván!
Kigyúlnak a fények,
egy angyali ének
száll tova az éjnek;
repül a széllel,
mondd, hova ér el,
hópihe szárnyán,
csengő-bongó lármán,
szeretetet küldve,
mondd, hozzád repült be? Boldog karácsonyt!
Ballag a szeretet a karácsonyi fényben,
megáll az ajtódban, csengetésre készen,
remélem, nálad is nyitott szívre lel,
a csengetésre szíved nyitottan felel!
Boldog karácsonyt!
Előző vagyok.
Találtam még egyet, szerintem ez is jó:
Küldtem hozzád egy angyalt, hogy vigyázzon rád, de az angyal visszajött, mert azt mondta,hogy angyalok nem vigyázhatnak angyalokra. Boldog Karácsonyt!
Na befejeztem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!