Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő után múlik el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után múlik el a szerelem? Lassan 2 éve együtt vagyunk, de még mindig szerelmes vagyok.

Figyelt kérdés
2011. dec. 1. 12:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
kb. 2 év.. de ha nincs semmilyen komoly veszekedésetek, akkor sokaig :)
2011. dec. 1. 12:47
 2/17 anonim ***** válasza:
Ha igazán szeretitek egymást, akkor sohasem fog elmúlni, csak idővel átalakul szeretetté. Addig örülj mig igy érzel! Nekem vannak ismerőseim,akik 20-30 év együtt töltött idő után is imádják egymást...tahát, ha tényleg megtalaláltad az igazit, akkor hülyeség azt várnod, hogy mikor múlik el az érzés.
2011. dec. 1. 12:48
 3/17 anonim ***** válasza:
Habár mindenki azt mondja h a szerelem idővel elmúlik, ez nem igaz. Nem szűnik meg csak más lesz. Nem az a szikrázó fellángoló szerelem hanem annál sokkal több. Sokan ezt nem érzik át mert azt hiszik h ha már nem ezek a heves érzelmek vannak bennük az már nem is szerelem. Sokkal több az amit akkor érzel mikor már régóta vele vagy mint a kezdeti lángolás.
2011. dec. 1. 12:48
 4/17 wartburg353s ***** válasza:
Mi 4 éve vagyunk együtt és még mindig... Néha eszembe jut, hogy ez már talán kóros :) Komolyra fordítva: szerintem ne morfondírozz ezen, hanem örülj, hogy így van!
2011. dec. 1. 12:52
 5/17 anonim ***** válasza:
a szerelem egy határozatlan idejű szerződés. addig biztos tart, míg az egyik fél meg nem szegi. a többi a jövő zenéje.
2011. dec. 1. 12:58
 6/17 anonim ***** válasza:
Ez a legnagyobb problémád? Írigyellek :P
2011. dec. 1. 13:02
 7/17 anonim ***** válasza:
Tegnap én is pont ezen gondolkodtam mert tegnap volt a 3 éves évfordulónk és még mindig imádjuk egymást nagyon...bízom benne hogy még legalább 40 évig igy lesz!
2011. dec. 1. 13:08
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan irigyellek benneteket! :)

ahhhh...mikor lesz nekem ilyen kapcsolatom...Nah, mindegy...mindenkinek sok boldogságot!

2011. dec. 1. 13:18
 9/17 anonim ***** válasza:
nálunk 8 éve dúl a love:D
2011. dec. 1. 13:32
 10/17 anonim ***** válasza:

Én már 4 éve vagyok a párommal, több mint 3 éve együtt is élünk. Nagyon szeretjük egymást, összeillünk, a barátaink szerint álompár vagyunk. :) De teszünk is érte, hogy ez így maradjon. A hosszú kapcsolat titka, hogy mindennap meg kell hódítani a másikat.

26N

2011. dec. 1. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!