Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félek a pasiktól, lehetséges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek a pasiktól, lehetséges hogy mégis legyen valaha barátom?

Figyelt kérdés

18 vagyok, talán onnan eredhet hogy általános iskolában mindíg bántottak..

Ez még mindíg bennem maradt, félek a pasiktól, félek hogy megaláznak stb.

volt már rá lehetőség, hogy legyen valami, de egyszerüen ha hozzám ér valaki, nem bírom elviselni józan állapotban..

Ha egy kicsit iszok akkor persze már igen, de nem tehetem ezt egyfolytában..

Mindenkit ellökök magamtól, mert úgysem lenne türelme senkinek hozzám..

Azt is tudom, hogy az olyan fiúk akik lúzerek, hülyék meg rondák, azoktól persze nem félek, de beléjük szeretni sem tudnék...

Esetleg ha van hasonló helyzetű srác mint én, ő még talán megértene.. de milyen tapasztalataitok vannak, talál az ilyen ember párt előbb utóbb?

2011. dec. 26. 16:13
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
(ui: én sosem mondtam ezt, csak ezt gondolják az emberek, még mielőtt azt mondanátok hogy ne hazudjak :) )
2011. dec. 26. 16:33
 12/28 anonim ***** válasza:

Ha egy kicsit iszol, az már nekem nem jön be. Nem az alkoholba akarok szeretni, bármennyi is az, hanem a lányba. Én sem iszom és nem dohányzom. Ha úgy állsz hozzá, hogy senkinek nem lenne türelme hozzád, akkor így is lesz. Ne így állj hozzá, ha ismerkedni akarsz, ismerkedj, mozdulj ki, de ne csak kéthavonta. Ha hívnak, menj, ne lökj el magadtól senkit, csak azt aki rosszat akar.

"Esetleg ha van hasonló helyzetű srác mint én, ő még talán megértene..." Én hasonló srác vagyok. Általánosban sokat bánottottak, emiatt csökett az bizalmam az emberekben, azonban dolgozok, hogy tudjak megfelelően élni, ismerkedni és ez sikerül is. Ha nem is előbb, de utóbb biztosan megtalálod a másik feled.

//Kecskemét környékén lányokkal ismerkednék, barátkoznék; 21/F//

2011. dec. 26. 16:43
 13/28 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó nem itt kell hirdetni, de amúgy igaza van neki :) Nem a múlt miatt megalapozni a jövőt ... Próbálj túl lépni rajta és engedd egy rendes srácnak hogy segítsen benne neked:) ahogy mondtam számomra ez csak vonzóbb és szerintem nem én vagyok az egyetlen eme kicsi országban :)
2011. dec. 26. 16:47
 14/28 anonim ***** válasza:
48%

te vagy az vera?mert nem az a baj, hogy bántottak, hanem az, hogy világ életedben buta voltál, és azért bántottak.

de ha nem a vera vagy, akkor :

nem kell félni, a pasik nagy része max megdug.ha a megalázástól félsz. ahhoz nem kell más, mint hogy erélyes nő legyél.és nem fognak bántani.legyél magabiztos, de reális,ne akarj nagyon jót, ha te átlagos vagy,stb.ha meg tudod hogy mekkora s zar vagy, és senkinek nincs kedve hozzád, akkor meg mit erőlködsz?szóval sok minden lehet a problémád forrása, és megoldása.

de alapvetően te vagy a probléma,és a megoldás.

magadban keresd a hibát, és te tudsz változtatni magadon.

de a legnagyobb hiba ez:"olyan fiúk akik lúzerek, hülyék meg rondák, azoktól persze nem félek"-ez meg mi?

az eddígiek alapján te is lehetsz lúzer,ronda,vesztes.és akkor más se tud beléd szeretni...

2011. dec. 26. 18:43
 15/28 A kérdező kommentje:

utolsó: ezzel tisztában vagyok :) hogy én is egy fiktív, ronda, lúzer, hülye vagyok. magamba se tudnék beleszeretni :)) hiába, ezt nem lehet kierőszakolni, akármennyire is sajnálom az embereket.. nem nézem le őket, sőt, segíteni is megpróbálok nekik, de beléjük szeretni nem tudnék.még mindíg nem, mivel valami meg kell hogy fogja az embert.

És ezzel csak azt akartam kihangsúlyozni, hogy van, aki amiatt nem talál párt, mert nem néz ki jól ( ez önbizalommal ellensúlyozható persze) vagy mert olyan hülye hogy 3ig sem tud elszámolni, és olyan vicceket mond ami egyáltalán nem vicces, és elviselhetetlen a dumája, és ha ehhez balszerencse is társul, akkor lúzernek mondható.

Viszont az, hogy mentáls problémája van valakinek, az egy teljesen különböző dolog.

Szerintem nekem ezek a fogalmak nem azt takarják, mint másoknak, és sokan még annyira sem méltatják ezeket az embereket, hogy barátkoznak velük, és segítenek nekik, velem ellenben, itt is van pár ember úgy gondolom aki csak a maga szemében nem látja a gerendát.. :)

Egyébként szoktam bulizni járni minden hétvégén, de ettől is ezért ment el a kedvem , mert sok a felszínes ember, és ott még annyira sem lehet komoly párt találni mint az utcán..

2011. dec. 26. 21:08
 16/28 anonim ***** válasza:

"Esetleg ha van hasonló helyzetű srác mint én,"

Jól értem,hogy te Homokos vagy ?? .... remélem tévedek...

2011. dec. 27. 02:02
 17/28 A kérdező kommentje:
lány vagyok ;)
2011. dec. 27. 10:40
 18/28 anonim ***** válasza:
16:22 Jól esett olvasni is , hogy vannak még ilyen fiúk. 25L
2011. dec. 27. 11:03
 19/28 anonim ***** válasza:
Mivel foglalkozol? Mesélj magadról.
2011. dec. 27. 11:29
 20/28 A kérdező kommentje:
hogy érted hogy mivel foglalkozok? :)( kérdezel-válaszolok )
2011. dec. 27. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!