Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom nemtudja elfogadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom nemtudja elfogadni hogy szégyenlösebb lány vagyok. Mit csináljak? 18lány

Figyelt kérdés

Próbálok változtatni magamon, hogy ne legyek annyira szégyenlös, de nem megy az egyik napról a másikra. Mindig ezen egyezkedünk. Mondja hogy nem mutatom ki neki hogy mit érzek, hogy hiányzik.

Hiányzik persze, csakhát nem tudom ezt rögtön kimutatni. Nem vagyok feloldott még. 2hete vagyunk együtt. Még nem vagyunk szerelmesek egymásba. Ö 23.

2011. dec. 25. 22:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mint mindig: beszéld ezt meg vele.
2011. dec. 25. 22:47
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd ott. Csak egy skalp vadász. Minél hamarabb meg legyél, aztán utána csá.

Ha meg nem így van, akkor meg ne legyél szégyenlős! :)

17/f

2011. dec. 25. 22:48
 3/15 A kérdező kommentje:

Próbálom megbeszélni vele, de nem tud igy elfogadni.

EGÉSZ IDÖ ALATT AZON VAGYOK, HOGY NE LEGYEK SZÉGYENLÖS! de ezt már fenn is leirtam!

2011. dec. 25. 22:51
 4/15 anonim ***** válasza:
Ha nem érti meg, akkor ultimátum: vagy elfogadja, vagy szakítasz vele.
2011. dec. 25. 22:58
 5/15 anonim ***** válasza:

"2hete vagyunk együtt. Még nem vagyunk szerelmesek egymásba."

Próbálom értelmezni. Két hete lefeküdtetek úgy, hogy nem is szereted. Szeretné, ha hiányozna neked, de te ilyet nem mondasz, hiszen nem is szereted.

2011. dec. 25. 23:19
 6/15 anonim ***** válasza:

1. Örüljön neki, hogy a mai világban talált egy ilyen lányt. Nagyon sok a nyomulós ribanc, Te érték vagy ezek között.

2. Nem valami biztató, hogy ultimátumot ad, hogy milyen legyél. Két hét után mit akar? Majd ha látod, hogy hetek meg hónapok után is keres, és fontos vagy neki, akkor le fogod vetkőzni a gátlásaidat.

23 évesen elég éretlen ez a gyerek. Ennyi idő után még nem kell ezen lovagolni. Elfogadod a meghívásait, találkozol vele, jókat beszélgettek, ennyi idő után ez éppen elég.

20/l

2011. dec. 25. 23:29
 7/15 anonim ***** válasza:

Szerintem abszolút érthető, hogy két hét után még nem vagy képes "kitárulkozni" előtte. Ezt már magamon is megfigyeltem. Ha olyan sráccal jöttem össze, akit nem vagy csak alig ismertem előtte, akkor mindig volt közöttünk egy láthatatlan fal. Volt olyan akinél ez hetek után eltűnt, de volt olyan, akivel három hónap után sem. Feszélyezve érzem magamat az illető mellett, nem tudok ellazulni, izgulok, hogy mi lesz ha ez lesz vagy az lesz és kb a világ legtermészetesebb dolgaitól (pl. haskorgás) képes vagyok elpirulni és azon aggódni, hogy mi lesz a reakciója. Ha így érzem magamat egy pasi mellett, akkor tudom, hogy az még nem egy komoly kapcsolat, illetve ha ez hónapokig így marad, akkor valószínű már nem is lesz az.

Ha a jelenlegi párod képtelen elfogadni azt, hogy egy kapcsolat nem úgy működik, hogy durr bele a közepébe, hanem szépen tégláról téglára fel kell építeni a várat, az nem a te hibád. Türelmesnek kéne lennie és bizalmat építenie benned, nem pedig rád parancsolni, hogy hogyan kéne viselkedned!

Én ezt próbálnám megértetni vele, elmondani, hogy az ilyen dolgok kialakulásához idő kell stb stb. ha pedig nem érti meg és csak rámerölteti az akaratát, akkor addig penderíteném ki, amíg még nem olyan komolyak az érzéseim iránta.

2011. dec. 26. 01:44
 8/15 A kérdező kommentje:

22:58 : Jó lenne ezt kipróbálni, de félek!

23:19 : Nem feküdtünk még le egymással!Hiányzik, de szerelmes nem vagyok belé szerelmes!

23:29 : Ö mindig azzal jön, hogy egyik nö sem csinál olyat mint amit én vele. Csók sem volt még, tudom, hülyén hangzik, meg az is. Félek még a csóktól. Félek, hogy elpirulok vagy ilyesmi. :(

Csók az tudom hogy normális kellene hogy legyen 2hét járás után. :S Dehát én más vagyok.

01:44 : Ö nem tud megérteni, mert ö nem volt még szégyenlös, aztsem tudja hogy milyen az.

Érdekes megfigyelés.

Ö mondja hogy szeretné ha ölelgetnénk egymást, csókolózás, meg ilyesmik. De én még nem tudom ezt megtenni. (Még csók sem volt, mivel nem vagyok készen rá, félek. Pedig szerintem nincs mitöl.)

Hm, van valami abban amit leirtál. El kellene fogadnia engem igy. Mondtam neki hogy idövel biztos nem leszek ilyen szégyenlös. Erre ez volt a kérdése: "Mennyi idö kell hogy ne legyél szégyenlös?" -.-..

2011. dec. 26. 02:08
 9/15 anonim ***** válasza:
Ha nem tudja elfogadni, írj nekem :D A hozzád hasonlókat nagyítóval sem lehet megtalálni manapság :(((
2011. dec. 26. 09:30
 10/15 anonim ***** válasza:

Figyelj ez teljesen természetes nálad hogy még ilyen szégyellős vagy főleg 2 hét után :)

Én neked adok igazat a barátod pedig legyen türelemmel :)

2011. dec. 26. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!