Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nagyon az egyik fiú barátom és kezdek beleszerelmesedni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
szóval baráti körön belül kezdek oda lenni az egyik srácért, és az a helyzet, hogy legutóbb volt ilyen baráti összejövetel és akkor összebújva aludtunk mi ketten. utána tisztázva lett hogy ez csak játék és egyáltalán nem gondolja komolyan, és hogy velem nem lenne képes össze jönni, és azért nem mert nem. ez úgy lett tisztázva hogy a barátnőm mondogatta hogy jaj de édik vagyunk így megy úgy, aztán elkezdte meggyőzni hogy jöjjön össze velem ő meg mondta hogy nem. és nem tudom mit csináljak most..2011. dec. 25. 02:56
2/6 anonim válasza:
Van akinél tipikus férfi/fiú-reakció(tapasztalat). Figyelj: te mit tennél, ha győzködnének; ha meggyőznek gondolhatnak egyes dolgokra(könnyű téged meggyőzni vagy befolyásolni, akármilyen lány jó stb.). Ha tetszel is neki, azt normális esetben először 4 szem közt kell megbeszélni :) Hajrá;) 16/F
3/6 anonim válasza:
meg mondtam már ezerszer, hogy nincs fiú-lány barátság.és itt az élő példa, hogy miért!mit tehetsz?meg mondod neki, aztán vagy tetszik neki, vagy nem
4/6 anonim válasza:
Ismered már eléggé? Bár ha barátok vagytok, gondolom. Apró célzásokat tehetsz neki, esetleg legközelebb amikor találkoztok, puszi után megölelheted, stb. Ha rákérdez, hogy miért, meg tudod mondani, hogy mert régen láttad, hiányzott, stb., de ha érez Ő is valamit, akkor legalább leveszi, hogy ez valamiféle jel lenne. Ha nem, akkor nem.
Sok szerencsét, én szorítok! :)
19L
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, és a támogatást :) ismerem már elég jól :) de még nyuszi vagyok beszélni négyszemközt vele erről.. jeleket megpróbálok majd neki adni :)amúgy én 14 vagyok ő meg 15 :) és egyik barátnőmnek még régebben(ez alatt 1-másfél hónapot értek) mondta hogy néha tök aranyos vagyok és olyankor szívesen össze jönne velem.. de máskor meg kicsit érdekesen viselkedek(ribisen, libbásan)amivel egyet is értek:/ de erről próbálok leszokni kisebb nagyobb sikerekkel :)
2011. dec. 25. 13:53
6/6 anonim válasza:
az a baj,hogy a bnőd fagatta a pasit,hogy jöjjetek össze stb..igy a pasinak szinte elmegy a kedve az egésztől,lehet ő is többet érzet irántad..ilyenkor,csak a pasi zavarba jön és inkáb elküld..hogy maradjunk haverok../barátok..
de fiú lány barátság nincs.vagyis én nem hiszek benne,egyszer úgy is összejönnek..:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!