Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátom?
Figyelt kérdés
volt már néhány barátom, szépnek és népszerűnek tartanak, jól tanulok, bulizgatok hétvégenként (ahol nem szoktam leinni magam), zenei ízlés terén igényesebb vagyok, gitározom, rajzolok, írok de egyszerűen nem találom az igazit! vannak jelöltek de egy szemezésen kívül egyszerűen nem akarok kezdeményezni.. akkor mitévő legyek?2011. dec. 23. 20:16
2/19 anonim válasza:
Te nem én vagy?:D Ugyanígy vagyok és egyszerűen beleőrülök:S
3/19 A kérdező kommentje:
első válaszoló, szerintem mindenkinek a saját szintjével azonos elvárásai vannak a másik nemmel szemben, és mint írtam vannak kompatibilis személyek csak nem igazán kezdeményeznek... második, szar nekünk:c
2011. dec. 23. 20:32
4/19 anonim válasza:
"de egy szemezésen kívül egyszerűen nem akarok kezdeményezni"
leírtad a problémád
5/19 A kérdező kommentje:
akkor az összes nem kezdeményező lánynak nincs barátja?
2011. dec. 23. 20:37
6/19 anonim válasza:
"szerintem mindenkinek a saját szintjével azonos elvárásai vannak a másik nemmel szemben"
Ezzel vitatkoznék.
9/19 A kérdező kommentje:
20:38 vitatkozz :) kíváncsi vagyok a véleményedre
2011. dec. 23. 20:50
10/19 anonim válasza:
20:33mas vagyok: nem, de úgy tűnik, te olyan fiúkkal vagy körülvéve, akik nem mernek lépni. nem azt mondom, hogy te hívd el randizni, és te smárold le először, de néha kell valami, ami megadja a kezdő lökést egy fiúnak. én összejöttem valakivel, mert visszakérdeztem egy kijelentésére. később mondta, hogy ha csak annyit mondok hogy "aha.." akkor semmi nem történt volna, de így egy csók lett a vége.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!