Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátom?
Figyelt kérdés
volt már néhány barátom, szépnek és népszerűnek tartanak, jól tanulok, bulizgatok hétvégenként (ahol nem szoktam leinni magam), zenei ízlés terén igényesebb vagyok, gitározom, rajzolok, írok de egyszerűen nem találom az igazit! vannak jelöltek de egy szemezésen kívül egyszerűen nem akarok kezdeményezni.. akkor mitévő legyek?2011. dec. 23. 20:16
11/19 anonim válasza:
Én majd leszek a barátod <3 ;)
12/19 anonim válasza:
pár apróság, amivel nem értek egyet:"mindenkinek a saját szintjével azonos elvárásai vannak a másik nemmel szemben"-én is jártam már olyan lánnyal, aki 10/8 as volt,pedíg nem vagyok valami iszonyat jóképű.se gazdag.+
ha olyan nagyra tartod magad, akkor vissza kérdezhetnék, hogy miért nincs barátod?és egyben válaszolhatnék is:túl nagyra tartod magad. a másik:"szépnek és népszerűnek tartanak"- honan veszed hogy tényleg így van?szerintem nem mindenki a seggedet nyalja, hogy jaj de tökéletes vagy. még egy:"vannak jelöltek de egy szemezésen kívül egyszerűen nem akarok kezdeményezni"-ha nem kezdeményezel minimális szinten, honnan tudhatnák, hogy tetszel-e nekik?
13/19 A kérdező kommentje:
erre csak annyit tudok mondani, hogy nem ismersz, ahogy az évekig tartó önértékelési problémáimat sem amik épp letűnőben vannak. nem tudod, mi az ismerőseim rólam alkotott véleménye és úgy gondolom, hogy a szemezés a kezdeményezés minimális szintje. de azért köszi
2011. dec. 26. 11:30
14/19 anonim válasza:
egyikönk se ismer,da abból, amit leírtál ez jött le, amit legutóbb írtam.lehet hogy az önértékelésed át esett a ló túl oldalára.lejjebb kéne adnod a szintből lehet.mert így szinte biztos nem lessz pasid
15/19 anonim válasza:
Ha jól sejtem, az h az önértékelési problémáid letűnőben vannak, azt jelenti, h eddig a saját szinteden keresgéltél, de most már tökéletes külsejű és gazdag pasi kell.
16/19 A kérdező kommentje:
Miért gyik-en élitek ki a komplexusaitokat? nem oltást kértem, hanem segítséget, de ebből nem kérek köszi.
2011. dec. 26. 19:11
17/19 anonim válasza:
nem oltani akarlak,csak őszintén le írom a véleményem.ahogy más is teszi.ha az igazságra rátapintottunk néhányan, akkor a hiba nem a mi készülékünkben van.hanem benned.ez lehet fáj.de ez az igazság.valószínű te vagy a hibása annak, hogy nincs pasid.ezért nem az a hibás, aki ki mondja.
18/19 anonim válasza:
+nem nekünk vannak problémáink, ha egyszer te írsz ki kérdést, amiben segítséget vársz
19/19 A kérdező kommentje:
ez az, nem tapintottatok rá. én meg az egoizmus régóta összeférhetetlenek vagyunk és kikérem magamnak, hogy nagy a pofám. lényeg, hogy nem lettem okosabb. köszi mégegyszer, hogy megpróbáltátok.
2011. dec. 27. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!