Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátom?
Szerintem nem így kell ezt felfogni. Majd ha lesz barátod az biztosan szerelmi alapon lesz és nem csak azért mert barátot akarsz. Igen, sokan vannak, akik már nagyon korán kapcsolatban vannak, de sajnos nagyon kevés embernek van egész fiatal korában igazi szerelmen alapuló párkapcsolata. Ha meg valakit nem szeretsz csak azért járnál vele, mert akkor végre lenne barátod, az úgy több gondot hozna a nyakdra mint az egyedüllét. Az egyedüllét sem olyan borzalmas, csak hozzáállás kérdése. Nagyon sok dologból meríthetsz energiát, boldogságot a párkapcsolaton kívül.
18 F Nekem sem volt még barátnőm, bár én kicsit összeférhetetlennek tartom magam, általában megmondom a véleményem és őszinte vagyok ha az negatív vagy pozitív is.
Azért, mert a fiúk nem csak úgy random mennek oda a jól kinéző csajokhoz... Olyan lánynál nem fognak próbálkozni, akinél semmi jelét nem látják, hogy lenne esélyük, vagy tetszenek neki...
Ha tetszik egy fiú, akkor szemezz vele (ne bámuld, csak időnként néhány másodpercre nézz a szemébe), és mosolyogj rá. Ha tetszel neki, akkor oda fog jönni néhány ilyen bátorító pillantás és mosoly után.
Amúgy az meg egyáltalán nem számít, hogy hány kiló vagy, de ezek alapján teljesen normál testalkatú lehetsz (ez a kiló dolog a nőknél egymás közt presztízskérdés csak, a pasik annyit látnak, hogy neked esetleg nagyobb a melled és kerekebb a popsid, mert a lényegre figyelnek csak).
27/N
kérdezed ezt azon az oldalon ami tele van egyedülálló egyénekkel :D
viccet félretéve, van ilyen, nem volt szerencséd.
Nekem 22 évesen volt első bnőm, nem bántam meg, hogy érintetlen voltam, mert ő értékelte, hogy nem fekszem össze fűvel-fával.
Ilyenkor még úgyis az izmos kockahasat figyelitek, amiről nem tehetsz,nincs is vele baj.
De szerintem a fő probléma nem veled van, hanem a Facebook ninjakkal, akik online tele vannak önbizalommal, de szemtől szembe nem sok lépne. Tisztelet a kivételnek.
Türelem.
köszi a válaszokat! :) aranyosak vagytok!
reagálva is: nem hiszem h önbizalomhiányos vagyok, legalábbis semmi bajom azzal, h srácokhoz odamenjek, vagy beszéljünk, sőt jobban kijövök belük, mint a csajokkal... de csak barátnak tartanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!