Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs barátom?

Figyelt kérdés
17/L vagyok és kezd ciki lenni, hogy még soha nem volt senkim... mindenki azt kérdezgeti, hogy gyógyszert szedek-e ellenük vagy vmi :S mások azt mondják, hogy csak válogatós vagyok és nem kell senki, de ez nem igaz, mert nem is nagyon próbálkoztak még nálam. Nem vagyok csúnya (max egy picit duci, 170 cm/65 kg, de általában 60kg-nak néznek :D), jól tanulok, nem vagyok antiszoc, néhanapján bulizni is eljárok és mégsem! nem tudom, mi lehet a baj velem... szerintetek?
2011. okt. 22. 20:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
hol laksz?
2011. okt. 23. 09:18
 12/14 A kérdező kommentje:
bcsaba, de ez miért számít?
2011. okt. 23. 21:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha megkérnélek rá küldenél privátban képet?
2011. okt. 23. 22:06
 14/14 A kérdező kommentje:
nem küldök képet :DD bocsi
2011. okt. 24. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!