Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs barátom? L/15

Figyelt kérdés
Valahogy nem jön senki aki úgy igazán szeretne. Nem vagyok csúnya. Szóval nem a kinézetem miatt nincs senkim. Csak látom, hogy mások milyen boldogok. Helyes udvarlók és ilyesmik. Nekem meg senki olyan, akinek én is igent mondanék. Most mentem gimibe, de itt se jön senki aki szeretne : |.. Pedig már szükségem lenne a szerelemre.
2011. szept. 11. 20:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
majd fog még jönni, nem kell annyira elkeseredni
2011. szept. 11. 20:32
 2/16 anonim ***** válasza:
Fel a fejjel, nagyon fiatal vagy még. Majd jönni fog valaki :)
2011. szept. 11. 20:34
 3/16 anonim ***** válasza:
Aki keres az talál!:) Vagy szépen,nyugodtan csak vársz..:)
2011. szept. 11. 20:34
 4/16 anonim ***** válasza:
Szia! Nehogy elkeseredj! Még csak 15 éves vagy,nagyon ráérsz..! :) Kitartás,és majd jön valaki aki szeret,és megbecsül! Csak még várj türelmesen :)
2011. szept. 11. 20:35
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

˝Nekem meg senki olyan, akinek én is igent mondanék˝

Itt a dolog lényege.A hiba a hozzáállásodban keresendő.Én is így gondoltam annak idején,sokáig szingli voltam.Aztán elkezdtem társaságba járkálni,már nem akartam görcsösen barátot.Neked az az igazi bajod,hogy nagyon rágörcsöltél a témára-és azt gondolod,hogy nem jöhet el a tökéletes,az igazi.Mert nem is erre kell várni.Miután lazább lettem,megtalált egy olyan ember,akiről-bár már nem vagyunk együtt-a mai napig is csak jót tudok mondani.És itt a dolog lényege: megtalált-és nem én kerestem őt.Csak fogd fel lazán,nagyon fiatal vagy még,nem kell aggódnod.

2011. szept. 11. 20:35
 6/16 Argloss ***** válasza:
Szerintem azért nincsen barátod, mert amilyen típusra te vágysz az egyszerűen nem olyan, mint amilyet valójában szeretnél. Azokat meg nem veszed észre akik valóban boldoggá tudnának tenni... Várhatsz a tökéletes párra, de ha nem keresed, akkor kicsi az esély rá, hogy megtalál...
2011. szept. 11. 20:37
 7/16 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy én próbálkozok. De mindig vlmi hiba van a dologban.
2011. szept. 11. 20:38
 8/16 LuckyestLooser ***** válasza:
mért nincs barátnőm? 17/f hol laksz?
2011. szept. 11. 20:39
 9/16 A kérdező kommentje:
Csongrád megye.
2011. szept. 11. 20:40
 10/16 LuckyestLooser ***** válasza:
hagyuk :/
2011. szept. 11. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!