Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs barátom? L/15

Figyelt kérdés
Valahogy nem jön senki aki úgy igazán szeretne. Nem vagyok csúnya. Szóval nem a kinézetem miatt nincs senkim. Csak látom, hogy mások milyen boldogok. Helyes udvarlók és ilyesmik. Nekem meg senki olyan, akinek én is igent mondanék. Most mentem gimibe, de itt se jön senki aki szeretne : |.. Pedig már szükségem lenne a szerelemre.
2011. szept. 11. 20:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mert annyira akarsz barátot, hogy minden fiú ismerősödet úgymond kiválogatod. "Ő nem pont olyan mint ahogy az nekem kéne, szóval mindeggy." És innenntől kezdve vársz valakire aki nem silétezik, ahelyett hogy esélyt adnál másnak is :)
2011. szept. 11. 20:49
 12/16 anonim ***** válasza:

Ez azért van, mert még nem kaptad el a ribaancus nevű kórt, ami a mai tinilányok 90%át már megfertőzte valamilyen szinten. Tudniillik a díszbuzulusz justinbíber-kórós tini fiúk (olyan 60-70% a fertőzött) ezekre buknak, és a fertőzöttek afféle klikkekbe tömörülnek. A klikken belül bárki, bárkivel, bárhogyan, bárhol szaporodhat. A ribaancus kór három szintből áll, ha a tüneteket észleled magadon, kérlek azonnal fordulj orvoshoz!

1 szint: olyan társaságba kerülsz, érintkezel olyan emberekkel, akik fertőzöttek.

2 szint: átveszed a beszédstílusukat, egyre lengébb és lengébb ruhákban jársz (még télen is). Alapozóból 3 cm-es védőréteget kensz magadra, minden hímnemű egyedere megpróbálsz rámászni, esetenként a dohányzásra is rászoksz, mert az a hónap divatja.

3 szint: Rászoksz a piára, esetenként a drogra, mert mostmár az is menő, minden másnap diszkóba jársz, ahol a többi fertőzöttel versenyeztek azon, ki tud több hímneművel nemi aktust létesíteni az éjszaka folyamán.

2011. szept. 11. 20:53
 13/16 krvua ***** válasza:
véletlen nem vagy olyan bunkó hogy a szüleid is legszívesebben a pincébe tartanának?
2011. szept. 11. 21:08
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
hehh....talán 20:53-nál a pon! ;D
2011. szept. 11. 21:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Biztos van 1-2 fiú, akinek bejössz, csak ők nem érdekelnek, mert csúnyák.
2011. szept. 12. 08:16
 16/16 anonim ***** válasza:
Én szivesen lennék,a sima barátod/ismerősőd
2012. nov. 25. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!