Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem akar találkozni Karácsony este, ti is csak
a családotokkal töltitek ezt az estét?
Tényleg nem illik. Főleg ennyi idős korban még. Majd ha együtt fogtok lakni, együtt töltitek a Szentestét, és a családodat fogod Karácsony másnapján meglátogatni.
2011. dec. 24. 10:53
Kifogás szaga van. Vesd fel, hogy átmész hozzájuk egy-két órára, beszélgettek a szüleivel, stb, utána átmentek hozzátok és ott is eltöltöttök egy-két órát. Aztán mindenki a saját családjával. Kecske is jól lakik, kápszta is marad. Ha nemet mondd keress másik lovagot. :)
2011. dec. 24. 10:54
Vannak családok ahol valóban nem szokás! Lehet, hogy a szülei sem örülnének neked, még ha jó a viszonyotok akkor sem. Tartsd tiszteletben!
2011. dec. 24. 11:00
Szentest nem szokás másutt tölteni a karácsonyt,csak a szűkebb családdal. A párod még nem családtag.
2011. dec. 24. 11:01
Család / egyénfüggő. Engem tavaly barátomék családja hívott meg Szenteste hozzájuk (anyu párszor megkérdezte barátomtól, hogy biztos nem zavarok-e, mondta hogy nem, hisz k hívtak :)) és ma is ugyanígy lesz. Egyébként tényleg ez az "illem", de szerintem ez családfüggő. Mi már lassan 2 éve vagyunk együtt, és családtagnak számítok. De ha a barátod azt mondja, hogy nem szeretné (gondolom ő szeretné, csak az illem, és a családja miatt sem) szerintem ezen ne keseregj, itt a szünet, úgyis lesztek együtt még.
Boldog Karácsonyt!
18/L
2011. dec. 24. 11:06
Ugyan már, nem szokás. Ilyenkor az anyja biztos a konyhában süröh forog, az apja a tv-t bámulja, a barátod meg a gép előtt kockul. Kétlem, hogy megzavarnád ezt a meghitt családi légkört. Hívd fel az anyját és kérdezd meg, hogy nem segíthetsz-e neki valamit a konyhában vagy a díszítésben. Szerintem tök jó lenne ha a nyomi pasiddal pl együtt díszitenétek fel a fát és legalább ennyi időre együt lennétek.
2011. dec. 24. 11:10
Kedves 10:54!
Ez egyáltalán nem igaz!Ahány ház annyi szokás.Bár én is szívesen tölteném a barátnőmnél a karácsonyt, mégis bunkóságnak tartanám a családommal szemben.
2011. dec. 24. 11:16
Az én páromnál is csak a szűk családi kör van jelen. Ilyenkor nem találkozunk. Majd holnap.
22/L
2011. dec. 24. 11:16
Nekünk nincs gázunk apám már a kocsmába van.. gondolhatod menynire szeretnék itthon lenni.. én is inkább a barátom családjához mennék.. viszont én eddig csak 1x voltam még náluk jóformán nem is ismernek ..nem lehet,h nálatok is haosnló a helyzet? (16/L)
2011. dec. 24. 11:33
Ez egyáltalán nem kifogás :)
Ezt meg kell értened neked is hogy a Szent este a családé :)
Van ezenkívül még több mint 300 napotok az évben hogy találkozzatok :)
Bízok benne hogy ezt az 1 napot kibírod nélküle is :)
2011. dec. 24. 11:39
Kapcsolódó kérdések: