Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem a barátom el fog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem a barátom el fog hagyni, mit tegyek, ha így lesz?

Figyelt kérdés
Másfél éve vagyunk együtt a barátommal, szinte együtt élünk, vagy náluk, vagy nálunk vagyunk( én 20 ő pedig 22 éves). Mostanában elég furcsán viselkedik velem, amit nem igazán tudok hova tenni. Egyrészről úgy érzem szeret, ugyanakkor mostanában mindenféle indokkal otthon akar maradni nélkülem. Nekem ez nagyon fáj, mert eddig mindig velem akart lenni. Nem igazán tudom elviselni a hiányát, és nem tudom mi lesz, ha elhagy. Annyira beleadtam mindent ebbe a kapcsolatba, hogy úgy érzem semmi sem marad, ha ennek vége lesz. A barátaimmal megszűnt a kapcsolatom, teljesen elszeparálódtam mindenkitől. Egyébként sem sikerült találnom soha olyan barátot, akire azt mondhatnám igaz barát. Benne megtaláltam mindent, amire szükségem volt, legjobb barátot és szerelmet is. Így nem tudom, hogyan tudnám kezelni az elvesztését. Egyébként is zárkózott, kissé antiszoc ember vagyok, vele viszont önmagam, felszabadult lehettem. Amikor az első barátommal szakítottam(akit 10ed annyira se szerettem-első szerelem), 1 év csendes magány következett az életemben. Néha ugyan eljártam bulizni, meg osztálytársnőimmel ide-oda, de az életem teljesen üres volt. Aztán jött ő, és mindent megváltoztatott. Nagyon félek attól, hogy elhagy. Úgy érzem az életem teljes mértékben értelmét vesztené nélküle. Szerintetek mit tegyek? Hogyan készülhetnék fel erre a lehetőségre?
2011. dec. 23. 01:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Hagyjál neki egy kis szabadságot. Néha kell az is (én megértem a srácot). Nem veled van a baj. Ne akarj minden percet kitölteni az életében. Ha egyedül akar lenni egy kicsit, akkor hagyd egyedül. Néha kell mindnekinek egy kis magány. Remélem nem alakul rosszul majd a dolog. Beszélhetnétek erről, de ne erőltesd ezt, attól csak rosszabb lesz.
2011. dec. 23. 01:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsot:)!
2011. dec. 23. 01:36
 3/4 anonim ***** válasza:
55%
erre szokták mondani hogy pasiból,csajból millió van,de barátból nem sok,tehát nem érdemes eldobálni őket egy párkapcsolat miatt,te is az a tipus vagy aki eldob maga körül mindent és mindenkin átgázolsz saját érdekeid nézve,megérdemled ha teljesen egyedül maradsz.
2011. dec. 23. 03:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Ki kényszerített arra, hogy építsd le a barátaidat? Ha pedig valakire nagyon rátelepszel és nem hagyod élni, akkor akármekkora is a szerelem, meg fogja unni. Azért akarj egy pasit, hogy boldog légy és ne pedig érzelmi mankónak használd fel, mert előbb-utóbb el fog hagyni, mivel kizárt, hogy együtt élitek le az életeket.

Ezt a hülye, nincs értelme az életemnek nélküle kezdetű melodramatikus rinyálást pedig hagyd abba.

2011. dec. 23. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!