Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom elmegy katonanak, en meg arra az időre abba
akarom hagyni a fogamzasgatlot, mert 10 euró havonta, ami
nekem sok. Mit tegyek?
"Te figyelj Béla! Elég ritkán fogsz te hazajönni! Nem kúrunk majd annyit, a tabletta meg drága! Kéne majd inkább gumit venni."
2009. okt. 13. 23:45
mit akarsz ezen megbeszélni? ugyen minek szednéd, ha itt sincs? nyugodtan mond meg neki h nemszeded ha elmegy. sztem nemfog ebből ügyet csinálni.
a katonaság amúgy pedig nemabból áll h kur-vák jönnek mennek éjjel nappal. egy kaszárnyából nemkapnak csakúgy kimenőt, sőt, igen ritkán mennek el vhovay. kemény élet a katonaság, nem buli.
2009. okt. 13. 23:46
3/8 A kérdező kommentje:
már felvetettem neki a témát, de csak nézett h miert hagynam abba.. meg félek h baj lesz-e belőle, mert mondta az orvosom h nem szabad sokszor abbahagyni, meg aztan megint elkezdeni, mert az nagy teher a méhnek, petefészkeknek.
abban igaza van az orvosnak, h tényleg nemszabad így szórakozni vele h eccer abbahagyod aztán újrakezded ésígytovább.
vedd alapul h mennyi időre megy el. ha legalább egy évre, nyugodtan abbahagyhatod, abból még nemlesz semmi bajod.
2009. okt. 14. 00:20
Szia! Melyik országban megy katonának? Nekem is kell mennem Görögországban mert 2-ős állampolgár vagyok! Több barátom is volt már! Szóval tudok mesélni! Természetesen kimenőt nem lehet kapni csak úgy, azt a keveset meg örűl majd hogy otthon töltheti veled! Nem igen lesz lehetősége más lányokkal lenni, sőt őrülten fogsz hiányozni neki, az ilyen esetekben ha megcsalás vagy szakítás történik az mindig a lány részéről van! Szóval ha te rendben vagy, akkor nem lesz semmi gond!
2009. okt. 14. 01:50
Én voltam katona. Kimenő tényleg nem nagyon van, viszont az ólálkodó k.rvák bejárnak a kaszárnyába, simán. Volt olyan, hogy három lány az egész századot kielégitette így vagy úgy.
Mindeki kankós lett.
2009. okt. 14. 09:40
amit a 09.40es írt, ez azért manapság már nincs így.
2009. okt. 14. 12:52
8/8 A kérdező kommentje:
fél évre megy, és nagy valószinűséggel két hetente jön majd haza. nekem eddig mindenki azt mesélte, h nem igazan lehet ott ide-oda járkálni, mert szigoru szabalyok vannak. meg aztan tőlem mindent megkapt szex téren, meg sztem amugy is, nem hinném h mással akarna egyutt lenni, de hat tudjatok mar milyenek a pasik.. :S
Kapcsolódó kérdések: