Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz 16 évesen rendszeres szexuális életet élni? És egészséges 16 évesen fogamzásgátlót szedni?
Én sima gyógyszert se szedek, csak ha kórházba visznek.
Ha tudod mi van benne, és tudod, hogy jó-e, avagy rossz, én csak akkor ajánlom.
De amúgy ezt is olyan, mint a H1N1 vakcina volt... Minden volt benne, csak az nem, amit mondtak. -ezért jó, ha van kórházban dolgozó ismerősötök-
Hagyjuk már ezt a naturista vagyok dumát, meg vakcinát..nem te gyártottad,ne okoskodj bele.
A kérdezőnek meg azt javaslom,hogy gyógyszer ügyben kérdezze meg a nőgyógyászt, a mai fog. gátlók nagyon alacsony hormontartalmúak már.Inkább,mint gyereke legyen!
Hogy egészséges-e? Ezt te tudod. A chilei szeretőm is 14 évesen kezdte és nem lett semmi baja tőle.
1.Nos, hát lehet korai még, vagyis szerintem az, de ki tudja. Ha megvan a megfelelő partner, jó kapcsolat, akkor miért ne.
2.Én is 16 évesen kezdtem szedni(mondjuk én a bőrproblémáim miatt), a nőgyogyi nem mondta, hogy bajom lesz tőle.Egyébként sokan ellenzik, mert durván beavatkozhat a hormonháztartásba.
Nem tudom, de én megtettem mindkettőt.
Amiért majd most lepontoznak :)
29/N
20:13
Ha jólesik, engem nem zavar :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!