Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szilveszter óta szedem a fogamzásgátlót. Mikor fog hatni? Mettől lehet már nemi életet élni más fajta védekezések nélkül?

Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 11:26
 1/9 elll válasza:
attól függ melyiket szeded...de gondolom a jasminelle-t,vagy a jangee-t,mert azt szokták először felírni...ezek általában 5-7nap alatt hatnak,tehát utána nem kell másfajta védekezési módszer...a többi fajta általában 10 nap...majdnem egyformák...
2011. jan. 6. 11:31
 2/9 A kérdező kommentje:
Cypromixet szedek. Igazából a bőröm miatt kaptam, de a barátomnak is jól jött :) Az ilyen fajtáknak lehet, hogy több a hatóidejük? Rá van írva, hogy "csak fogamzásgátlás céljából nem lehet szedni" szóval lehet hogy itt tovább kell várni. Valaki még esetleg tud választ adni? : )
2011. jan. 6. 11:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Már több helyen láttam, hogy a biztonság kedvéért egy 2 hetet szoktak várni...
2011. jan. 6. 11:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Rá van írva, hogy "csak fogamzásgátlás céljából nem lehet szedni". Én is szedtem ehhez hasonló készítményt szintén a bőrömre. A fogamzásgátlás csak a "mellékhatása" volt. De ezek a tabletták nem megbízhatóak fogamzásgátlás szempontjából. Mindenképpen szükség van egyéb módszerekre a szedése alatt (óvszer, hüvelytabletta stb.).
2011. jan. 6. 11:43
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Igazából nekem az a problémám hogy közbe szedek egy másik gyógyszert is, ami szerint nem lehet fogamzásgátló nélkül szexelni (amúgy még szűz vagyok) ezzel nem is volt baj, csak aztán jött a barátom már egy pár hónapja, és rávettem magam, hogy kéne fogamzás gátló, mert én addig nem tudok várni, míg abba hagyom a másik gyógyszert. Tehát az is lehet, hogy védekezünk óvszerrel is, de közbe tabletta. Az úgy ennyi idő után is biztonságos? pénteken lesz egy hete hogy szedem, ha következő héten +védekezéssel lefekszünk, nem lehet semmi baj, ugye? Azért ekkora a félelmem, mert ha közbejön egy terhesség, ha abortusz, ha nem, én akár bele is halhatok. vannak további vélemények? :)
2011. jan. 6. 11:45
 6/9 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló, köszi hogy megosztottad a tapasztalatodat. De akkor az óvszer és a tabletta már biztonságos? Azért mégse akarok belehalni egy szexbe =/ :)
2011. jan. 6. 11:46
 7/9 csakegynév ***** válasza:
Az óvszer egymagában is biztonságos ha rendesen használjátok mellette a gyógyszer is hasznos lehet ha netán kiszakadna, mert ezt elég gyakran olvasom itt, de furcsamód nekünk még soha nem szakadt ki pedig elhasználtunk pár 12db-os packot :)
2011. jan. 6. 11:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Az óvszer már önmagában is elég biztonságos, úgyhogy azt nyugodtan használhatjátok. Amikor szedtem ezt a tablettát, a párommal mi is használtunk minden alkalommal óvszert. Nem volt semmi gond, de gumi nélkül nem mertem megkockáztatni.
2011. jan. 6. 11:56
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Mos tmár megnyugodtam : D
2011. jan. 6. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!