Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a fene lett a pasikkal? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fene lett a pasikkal? Mi ez a sok rinyálás?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben mint valami veszedelmes kórság, úgy terjed gyakorin a hülyeség. Minden héten több kérdés is van, amiben sírnak, hogy a lányoknak csak a jó pasik kellene vagy a pénzesek. Meg jönnek olyanokkal, hogy le kellene adnunk a szintet... Miért adnám le? Miért kéne olyan pasikkal kezdenem, akik nem hoznak lázba? Miért nem lehet elfogadni, hogy a belső mellett azért számít a külső és a kisugárzás is...?
2011. dec. 19. 18:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/86 anonim ***** válasza:
15:48: a tudást és a felvilágosultságot milyen mértékegységben mérik? Másik kérdés: hogy méred fel, hogy mennyi tudásod van és milyen felvilágosult vagy? Egy kukáshoz méred magad? Vagy Alfred Nobel-hez?
2011. dec. 20. 16:14
 82/86 anonim ***** válasza:
Egyszerűen korábbi önmagamhoz képest mérem azt hogy a felvilágosodás útján mennyit léptem előre, legyen szó gyakorlati tudásról, esztétikáról, műértésről, verselemzésről, üzleti ismeretekről, stb, stb.
2011. dec. 20. 16:56
 83/86 anonim ***** válasza:

Lelkek Erdésze

ha a környezeted útál, egyedül vagy.

ha egedül vagy támadható vagy.

ha a környezeted utál, előbb utóbb rádtámad, vagy h megváltoztasson, vagy h eltüntessen.

nem véletlen volt rögös útja az újítóknak.

aki szembe megy a néppel annam maxierősnak kell lenie különben eltiporják. nem véletlenül él csoportokban az ember. (falkában ha úgytetszik)

jó dolog ha nem érdekel a környezet véleménye, de egy bizonyos fokozat után már veszélyes is, ha nem vagy elég erős.

2011. dec. 20. 17:07
 84/86 anonim ***** válasza:
17:07 Értem, ez számomra világos, és a magánéletben nem vagyok egyedül, de az egy másik történet. Az is igaz persze hogy a magánéletemben nem vagyok ilyen "szókratészi" (azaz, csökönyös és kötekedő). Mindannyian tudjuk hogy mi lett Szókratész vége!
2011. dec. 20. 17:18
 85/86 anonim ***** válasza:
Erdesz te hogyan mesz szembe a neppel? Csak kivancsisagbol kerdem. egyebkent nekem kuldhetnel par sort az irasaidbol, mert kivancsi lennek arra is.
2011. dec. 20. 18:07
 86/86 anonim ***** válasza:
hajrá erdész! ne hagyd magad! legyen már meg az 12 oldal :D
2011. dec. 20. 18:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!