Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fene lett a pasikkal? Mi ez a sok rinyálás?
Elolvastam, vegig, eskuszom. Mennyi hulyeseg?! Katonasag? Miert felejtitek el, hogy epeszu ember amugy se megy el katonanak? Nem kell ez a hosi maszlag. Akinek van esze, az nem megy el meghalni azert,mert par ember odafenn elhatarozza, hogy tobb olajat akar vagy barmit.
A pasikra visszaterve, tenyleg rinyalnak. Az sose fordul meg a fejukben, hogy magukba nezzenek. O jaj, a szexi cicababa nem engem valasztott, na bumm. Es ezek a pasik mikor veszik eszre a normalis, atlagos kinezetu csajokat? SOSE! Szoval lehet sirni, engem aztan nem izgat, csak megkonnyitik vele a dolgot, hogy kit valasszak. Biztos, hogy nem valami hisztis himpuncit.
Es en se fogom leadni az igenyeimet. Mert hosszutavu kapcsolatot szeretnek. Egy hosszutavu kapcsolatban, meg igencsak meg kell valogatni, hogy kivel akarom tolteni az idomet, kinek a szajszagat akarom erezni reggelente, kinek a rokonait akarom latogatni, stb. Remelem ertitek.
Ahhoz hogy ezekre a problémákra még a megoldás lehetősége is meglegyen, ahhoz a profit-központú társadalomnak előbb össze kell omolnia és átalakulni
1.tervgazdálkodásos rendszerré
2.vagy valódi, demokráciává, ahol a gazdasági vezetők és szakértők is választva vannak.
Bírom ezt Lelkek erdészét,ő itt mondja,h a nőknek nincs lelke,meg külsőre ítélnek,és hasonló rossz dolgokat a nőkről,közben meg itt éli az egész életét,nem láttam még olyan kérdést ahol ne figyelne be a "tudományos" válasza.....és még ő rinyál
bocs az offért,de nagyon irritáló ember
am meg azért,amit leírtak előttem,azért rinyálnak,mert besz*riak,és a nőkre fognak mindent,mert hát a nő a hibás,ha nem akar olyannal együtt lenni,aki nem tetszik neki...szánalmas
fúúú bazzz. szerintem itt holnapra lesz 12-14 oldal cséphadarás. hol a fiúk szarozzák a lányokat, hol a lányok a fiúkat.
„Férfi és nő hogyan is érthetnék meg egymást, hisz mind a kettő mást akar – a férfi a nőt, a nő férfit... Ha egyedül vagyok a szobában, akkor ember vagyok. Ha bejön egy nő, akkor férfi lettem. És annyira vagyok férfi, amennyire nő az, aki bejött a szobába... Nem vagyunk állatok, nem vagyunk hímek és nőstények, hanem férfiak vagyunk és nők. És a mi szerelmünk nem kényszer és végzet, hanem boldog felismerése annak a boldogságnak, amit nyújtani tudunk egymásnak.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!