Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fene lett a pasikkal? Mi ez a sok rinyálás?
Ez annyira hülyeség, hogy ki milyennek születik... Egy arc nehezen lehet csúnya, ha egy jó, stílusos frizura keretezi, ápolt, szép bőr van rajta, ápoltak a fogai is, szépen mosolyog, nincs összenőve a szemöldök, ha esetleg nem lát jól az illető, és nem áll jól a szemüveg, akkor is lehet lencsét hordani, és még sorolhatnám...
A testről meg ne is beszéljünk. Néhány extrém kivételtől eltekintve mindenkinek lehet jó teste, ha megfelelően táplálkozik és, ha szükséges, sportol.
Mindenkiből ki lehet hozni valami jót. Csak valakinek kevesebb, valakinek kicsit több erőfeszítést igényel.
"Mindenkiből ki lehet hozni valami jót. Csak valakinek kevesebb, valakinek kicsit több erőfeszítést igényel."
Vajon minek "hozzak ki" bármit is magamból egy NŐ kedvéért? Vajon miféle előnyöm származhat abból?? Azt megértem ha egy pasi (nem én), gyúr azért mert élvezi az edzést, meg azt az érzést amikor elfárad és kiizad. De aki csak azért szenved hogy tetsszen a csajoknak... szánalmas.
kedves kérdező, nem tudom mióta vagy fenn az oldalon, de a rinya már régebb óta tart, mint pár hét...
kifogásokat mindig könnyebb keresni, mint megoldani a problémát. egy anonim oldalon könnyebb rinyálni, mint elmenni valahova ismerkedni. ennyi történik.
"Vajon minek "hozzak ki" bármit is magamból egy NŐ kedvéért? Vajon miféle előnyöm származhat abból?? Azt megértem ha egy pasi (nem én), gyúr azért mert élvezi az edzést, meg azt az érzést amikor elfárad és kiizad. De aki csak azért szenved hogy tetsszen a csajoknak... szánalmas."
Senki nem mondta, hogy a nők kedvéért kell. De ha itt sírsz, hogy a nőknek csak a jó pasik kellenek, akkor valószínűleg nem tartod magad jónak, vagyis nem felelsz meg saját magadnak. És ameddig saját magaddal nem vagy rendben, addig a külvilág felé is azt sugárzod valamilyen szinten, hogy te egy szar pasi vagy.
"hájas"?
Tudod ez is egy olyan dolog, amit meg lehet oldani. Türelem kell hozzá vagy fogalmazzak úgy, kinek mennyi erőfeszítés? Őszintén ebből a megszólalásodból már le is jött az értelmi szinted.
Nem az a kérdés, hogy a nők hogy bírnák a katonaságot. Alapból másra vannak kitalálva, nem baj az, ha nem tudnak karddal meg puskával harcolni, nem az a dolguk.
Hanem az az érdekes, hogy te hogy bírnád... meg az idióták erdésze, és a többi hasonszőrű. Mert lehet ám nyavalyogni hogy régen milyen dicső férfiak voltak, de nem hiszem, hogy te egy háborúban is részt vettél volna. Szóval te nem tartozol bele a dicső férfiak körébe, csak úgy szólok. A mai eltunyult férfiréteget kéne megnézni, hogy bírnák a katonaságot. (És még egy férfinél sem baj, ha nem bírja, ha ezt kiváltja átlagon felül művészi vagy tudományos érdemekkel. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!