Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a fene lett a pasikkal? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fene lett a pasikkal? Mi ez a sok rinyálás?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben mint valami veszedelmes kórság, úgy terjed gyakorin a hülyeség. Minden héten több kérdés is van, amiben sírnak, hogy a lányoknak csak a jó pasik kellene vagy a pénzesek. Meg jönnek olyanokkal, hogy le kellene adnunk a szintet... Miért adnám le? Miért kéne olyan pasikkal kezdenem, akik nem hoznak lázba? Miért nem lehet elfogadni, hogy a belső mellett azért számít a külső és a kisugárzás is...?
2011. dec. 19. 18:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/86 anonim ***** válasza:
39%

el lehet

csak a gyk ra nyomingerek járnak :D

2011. dec. 19. 18:34
 2/86 anonim ***** válasza:
67%
Mostanában egyre jobban jellemző, hogy csúnyán elvannak küldve és valszeg ezért, a mai nemzedék már puhányabb mint régi volt plusz a csajok is megváltoztak.
2011. dec. 19. 18:35
 3/86 anonim ***** válasza:
85%

Mint te? :-)

El van fogadva. Ha sajnos, ha nem a belső is csak egy része az egésznek és nem az egész. Sőt, külső az ami az egészet meghatározza, hisz azt látod meg először, az az ami miatt valakihez el kezdesz vonzódni.

2011. dec. 19. 18:36
 4/86 anonim ***** válasza:
80%
Ez már másodvirágzását éli, hacsak a pár hete bekövetkező kis szünetet nem átmeneti zavarként fogjuk fel, mert akkor még tart az első :D Ilyenek szerintem mindig is voltak, csak most megkapták a helyet a látványos önsajnálatra és szardobálásra, és jódolgukban annyira nem tudnak mit kezdeni magukkal, hogy ide jönnek. De leginkább csak a saját frusztráltságukat vezetik le itt, mert nem elég erősek a valódi változtatáshoz. Eredményt itt úgysem érnek el, de nem is ez a fura, hanem hogy egyik sem tudja, milyen eredményt is akar ezzel elérni...
2011. dec. 19. 18:38
 5/86 anonim ***** válasza:
23%
Szüless férfi testbe aztán majd csodálkozol, hogy nők ezreinél kell bepróbálkoznod mert nem nézel ki elég jól, akkor majd megérted, addig csak a női oldalt látod.
2011. dec. 19. 18:38
 6/86 anonim ***** válasza:

Ja, és még egy fontos adalék: annyira buták, hogy nem tudják megkülönböztetni az "is"-t a "csak"-tól.

És van abban valami, hogy a sok csalódástól megcsömörlöttek, de érdekes módon van, aki nem csalódik, és nem olyan, mint amit ők leírnak olyannak, aki nem csalódhat. Az ellenpélda léte az ő szerencsétlenségüket igazolja.

2011. dec. 19. 18:42
 7/86 anonim ***** válasza:
96%

Megváltozott a világ. Érzem a vízben. Érzem a földben. Érzem a levegőben. Még ősapáink korában, dicső harcosok voltak, kik ott dugtak, ahol csak dugtak, de ennek vége. Felébredt Sauron, a sötét nagyúr. A mai férfiakat hímpuncivá változtatta, és most a páncél helyett rózsaszín pólókban járnak-kelnek.

Elég a szónoklatból, lényeg; a mai férfiak hímpuncik.

8/86 anonim ***** válasza:
29%
Az első mondatom az első válaszolónak ment. Puhányabbak? Miért? Én nem hinném. Az más kérdés, hogy ebben a világban már kincs a normális értelmi szinttel rendelkező egyén. Amúgy meg annyira kíváncsi lennék, ha csak egyszer fordítva lenne és az asszonykáknak kéne kimenni a frontmezőre harcolni meg gyilkolni a másikat. A nők azok akik mindig ezzel támadják a férfiakat, hogy milyen puhányok kéne a katonaság. De nagyon nagyon kíváncsi vagyok hogy hogy bírná egy ilyen nő/lány egyrészt a kiképzést másrészt azt, hogy ki kell menni és megölni egy olyan embert akinek ugyanúgy ott van a családja aki szereti és hazavárja. Kíváncsi vagyok, hogy a nagy szavak mögött mennyire lenne vér a pucájában megölni egy másik embert. Ezt csak leírtam, senkinek nem szántam, ez csupán egy vélemény.
 9/86 anonim ***** válasza:
Elb@sztam. ^^ Javítás: Még régen, ősapáink dicső harcosok voltak... stb. stb. stb.
2011. dec. 19. 18:43
 10/86 anonim ***** válasza:
18:42: Hallottál már a női állományról?
2011. dec. 19. 18:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!