Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fene lett a pasikkal? Mi ez a sok rinyálás?
Előre elnézést kérek, hogy lesüllyedtem egyes egyének szintjére. De 20:03, most őszintén, ez mire jó? Kit érdekel hogy én mennyire vagyok rokonszenves? A prófétát lehet ütni vágni, de minél inkább ütik-vágják, minél kegyetlenebbül vagdossák testét, üzenete annál erősebbé válik.
2011. dec. 19. 20:38
Egyetértek a kérdezővel, de ez nem új jelenség, mindig is voltak olyan fiúk, akik inkább sajnáltatták magukat, rinyáltak egymásnak személyesen egy sör mellett, vagy a GYK-n, és közben elfelejtettek csajozni, ismerkedni. Közben azok, akik nem magukat sajnálták, hanem hajtották a lányokat, nem is értették, hogy miről beszélnek ezek a nyomik, mert ők sorban fűzték fel a skalpokat.
Mindig is voltak ilyen szerencsétlenek, csak a gyakorikerdesek-en ezek vannak többségben, nekik van idejük itt panaszkodni, mert nem kell az idejüket a párjuk karjaiban tölteni.
Az elégedetlenek mindig is hangosabbak voltak.
2011. dec. 19. 20:49
Ha meg egy nőnek a jóképű, gazdag, AUDI-s, kigyúrt fiúk jönnek be, akkor egészségére, nem tudok rá haragudni ezért.
2011. dec. 19. 20:51
2011. dec. 19. 21:02
utolsó ez jó :D nem lehet itt tudni,h ki mit akar
az a gond,h rá akarunk húzni minden emberre 1 dolgot,közben pedig különbözőek vagyunk,mindenkinek más a szép,a jó,mindenkinek más a megítélése a dolgok felett....:)
2011. dec. 19. 21:27
hát én még azt sem értem h miért kéne vonzódnom olyan férfihoz aki rinyál ha valakinek nem tetszik...elég férfiatlan, akkor mit vár?
2011. dec. 20. 02:04
Erre annyit mondok, aki rinyál az nem férfi, az gyerek. Azt nevelni kell és tanítani, nem szerencsétlenkedni vele.
2011. dec. 20. 04:44
Nem értem minek rinyálnak a korombeli pasik. Speciel, elismerem hogy nekem is a külső számít ha csajról van szó, nem azt mondom hogy a belső nem számít, nagyon is sokat számít, de csak azután hogy külsőre tetszik. Ez a csajoknál is így van azzal a különbséggel, hogy a nők körében ez státuszszimbólumnak számít. Azaz sokkal többnek érzik saját magukat ha a barátnőik előtt, az utcán, a facebook-os képein a jóképű, sármos fiújukkal pózolnak. Nézzétek meg, ha egy csajnak jó pasija van, ahol csak lehet felvág vele, társasági oldalakon kirak egész sorozat képet ahol a pasijával van. Személy szerint még nem láttam olyan csaj pofilt ahol ki van téve egy kép egy ronda pasiról és a kép címe: "a pasim" :D:D Ez milyen gáz lenne
2011. dec. 20. 12:34
12:34 Hogyha minden egyes lány úgy gondolkodna, mint amilyennek te leírod őket, igen sötét világban élnénk. Szerencsére van esély arra hogy megváltozzanak, és az én munkásságom orvosság. Pontosan ez a gyerekes viselkedés, ez a másokkal való "felvágás", ez a "nézzétek, nézzétek, én semmi vagyok, egy nulla, de szép a pasim!"-féle mentalitás. Ettől a borzadalomtól kell megmentenünk a nőket, hogy ők is legyenek valami!
2011. dec. 20. 13:15
lelkek erdésze megint befigyel,szóval a nők semmik,ha olyan pasival vannak aki tetszik nekik?legyenek olyannal,mint te,aki a halálba idegesíti őket,és még hülye is?
2011. dec. 20. 13:34
Kapcsolódó kérdések: