Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fene lett a pasikkal? Mi ez a sok rinyálás?
"Nem az a kérdés, hogy a nők hogy bírnák a katonaságot. Alapból másra vannak kitalálva, nem baj az, ha nem tudnak karddal meg puskával harcolni, nem az a dolguk.
Hanem az az érdekes, hogy te hogy bírnád... meg az idióták erdésze, és a többi hasonszőrű. Mert lehet ám nyavalyogni hogy régen milyen dicső férfiak voltak, de nem hiszem, hogy te egy háborúban is részt vettél volna. Szóval te nem tartozol bele a dicső férfiak körébe, csak úgy szólok. A mai eltunyult férfiréteget kéne megnézni, hogy bírnák a katonaságot. (És még egy férfinél sem baj, ha nem bírja, ha ezt kiváltja átlagon felül művészi vagy tudományos érdemekkel.)"
Ha alapból másra vannak kitalálva, akkor faragjanak a szájukon, tudod pár évtizede, esetleg ma is egyes vallásokba ilyet nem mernek megengedni maguknak. ÉS ha már kiharcolták az egyenlőséget, akkor ne a kis formás popójukon üljenek mikor a másik nem gyilkol. Egyenlő? Akkor eredjen ki és csinálja azt amit a férfi, nehogy már csak az előnyöket vigyük... És megsúgom ám lehet, hogy a sok történet így meg úgy, nagy hősök ide-oda. Féltek ők is, mint mindenki más. Tudod én egy ilyet se ünnepelnék, arra legyek büszke, hogy megtudott ölni pár embert? Hát gratulálok, legyetek rájuk büszkék. De ez akkor is járjon az eszetekbe mikor a következő háborúban az atomfegyverek által indított láncreakciók kiirtják a Föld teljes népességét.
Nos, Erdészkém, tudtuk, hogy a logika sem az erősséged, ezért figyelj, és tanulj:
Valaki felvetette, hogy mert hogy bírnák a nők a katonaságot. Mert bezzeg a férfiak. Na de aki írta, az valószínűleg nem volt hős katona, és mivel nem a nőknek kell bírni a katonaságot, hanem a bezzegférfiaknak, akkor neki/k is bírniuk kéne. De a sok rinyálós meg nem bírná. Szóval a katonaságot nem kell a nők szemére vetni.
eläin:
Természetesen nem rád gondoltam, amikor azt írtam "te", csak a te szavaidat használtam fel :D Mondjuk nem voltam ott, de igazad lehet abban, hogy régen nagyobb tűrőképességű férfiak éltek, akik ugye a csatában harcoltak a hazájukért, és erre föl írtam, hogy az eltunyult maiak erre nem lennének képesek. De tényleg nem ez az egyetlen mérvadó szempont, nem csak a katona a férfi, ahogy nem csak az a nő aki pici és törékeny. Lehet én sem bírnám a katonaságot (mert nem vagyok nő, de nem ám :D), de ellenben tudok gondolkodni, és ily módon alkotok valami hasznost. Ez is egy út érvényesülni. Csak legyen valami, nem kell világraszólónak lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!