Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a fene lett a pasikkal? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fene lett a pasikkal? Mi ez a sok rinyálás?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben mint valami veszedelmes kórság, úgy terjed gyakorin a hülyeség. Minden héten több kérdés is van, amiben sírnak, hogy a lányoknak csak a jó pasik kellene vagy a pénzesek. Meg jönnek olyanokkal, hogy le kellene adnunk a szintet... Miért adnám le? Miért kéne olyan pasikkal kezdenem, akik nem hoznak lázba? Miért nem lehet elfogadni, hogy a belső mellett azért számít a külső és a kisugárzás is...?
2011. dec. 19. 18:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/86 anonim ***** válasza:
29%
Tipikus álláspont egyes frusztrált, irigykedő emberek részéről, hogy "hozzuk vissza a katonaságot, majd az megjavítja a pasikat". Vicces, mert abból indulnak ki ezek a drága egyedek, hogy van mit javítani, mintha a férfiakban keresendő a hiba. Pedig nem így van, és magamon nem látok hibát, külsőleg nem, belül pedig kimondottan gyönyörű vagyok. Mégsem sikerült eddig csajjal ismerkedni, mert túlzottan szűk látókörűek.
2011. dec. 19. 18:53
 22/86 anonim ***** válasza:
0%
És miért kéne bármit is "kiváltaniuk" a férfiaknak?
2011. dec. 19. 18:54
 23/86 A kérdező kommentje:
Jah, persze... Jól ismerem a válaszaid (jó régi gyakoris veterán vagyok), és nem éppen az jön le, hogy olyan gyönyörű lennél belül.
2011. dec. 19. 18:56
 24/86 anonim ***** válasza:

"Nem az a kérdés, hogy a nők hogy bírnák a katonaságot. Alapból másra vannak kitalálva, nem baj az, ha nem tudnak karddal meg puskával harcolni, nem az a dolguk.

Hanem az az érdekes, hogy te hogy bírnád... meg az idióták erdésze, és a többi hasonszőrű. Mert lehet ám nyavalyogni hogy régen milyen dicső férfiak voltak, de nem hiszem, hogy te egy háborúban is részt vettél volna. Szóval te nem tartozol bele a dicső férfiak körébe, csak úgy szólok. A mai eltunyult férfiréteget kéne megnézni, hogy bírnák a katonaságot. (És még egy férfinél sem baj, ha nem bírja, ha ezt kiváltja átlagon felül művészi vagy tudományos érdemekkel.)"

Ha alapból másra vannak kitalálva, akkor faragjanak a szájukon, tudod pár évtizede, esetleg ma is egyes vallásokba ilyet nem mernek megengedni maguknak. ÉS ha már kiharcolták az egyenlőséget, akkor ne a kis formás popójukon üljenek mikor a másik nem gyilkol. Egyenlő? Akkor eredjen ki és csinálja azt amit a férfi, nehogy már csak az előnyöket vigyük... És megsúgom ám lehet, hogy a sok történet így meg úgy, nagy hősök ide-oda. Féltek ők is, mint mindenki más. Tudod én egy ilyet se ünnepelnék, arra legyek büszke, hogy megtudott ölni pár embert? Hát gratulálok, legyetek rájuk büszkék. De ez akkor is járjon az eszetekbe mikor a következő háborúban az atomfegyverek által indított láncreakciók kiirtják a Föld teljes népességét.

2011. dec. 19. 18:56
 25/86 anonim ***** válasza:
18:50: Na végre... valaki elmondta a véleményem. Amúgy én ezt a szónoklatot poénból írtam, és nem azért, hogy magamat istenítsem, hogy mennyi csatába vettem részt. Mert igen, részt vettem csatában. Igaz, hogy nem háborúban vagy mit tudom én miben, hanem magammal szemben. Ez is csata. ;) A másik, szerintem nem az határoz meg egy férfit, hogy milyen katona, hanem, hogy mennyire hasznos a társadalom számára. Ha megnézed (még ha nem is tudod) én egyszer se rinyáltam, hogy nincs csajom, max párszor ha olyan volt a kérdés, akkor megemlítettem, hogy szemét módon hagytak ott, és ez fájt, de túltettem magam rajtam, mert muszáj volt. Ezt sem azért írtam be egy pár kérdéshez, mert én nagyon profi ember vagyok, hanem, hogy vegyenek példát erről és tegyék túl magukat azon, hogy nincs csajuk, vagy szemét módon hagyták ott őket.
2011. dec. 19. 18:57
 26/86 anonim ***** válasza:
0%
A hősies küzdelem egyébként része az életnek, és a háborúk dicsőséges fejezetei az emberi történelemnek. A legemlékezetesebb oldalak egy történelemkönyvben a nagy, véres hódítókról, a Nagy Sándorokról és Napóleonokról szólnak.
2011. dec. 19. 19:00
 27/86 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem kéne annak lennie. Ostobaság harcolni.. Az ember egy nagyon ostoba faj, aki képtelen tanulni a saját hibáiból. És ez lesz a végzete is.
2011. dec. 19. 19:02
 28/86 anonim ***** válasza:
19:00: Szerinted nem tanultunk történelmet? Olyan ostoba válaszaid vannak. "Én hibátlan vagyok, más a hülye... Nem tudok úszni, hülye a víz..." ember, nézz már egy kicsit magadba. Senki sem tökéletes. Ne mondd, hogy nem mondtad azt, hogy te az vagy, mert a válaszaidból ezt lehetett levenni.
2011. dec. 19. 19:03
 29/86 anonim ***** válasza:
19:02: Akkor ne állj ki a magad igazáért. Ne törd el a csuklóját annak aki téged és a csajodat ki akar rabolni. Ostobaság. :)
2011. dec. 19. 19:05
 30/86 anonim ***** válasza:

Nos, Erdészkém, tudtuk, hogy a logika sem az erősséged, ezért figyelj, és tanulj:

Valaki felvetette, hogy mert hogy bírnák a nők a katonaságot. Mert bezzeg a férfiak. Na de aki írta, az valószínűleg nem volt hős katona, és mivel nem a nőknek kell bírni a katonaságot, hanem a bezzegférfiaknak, akkor neki/k is bírniuk kéne. De a sok rinyálós meg nem bírná. Szóval a katonaságot nem kell a nők szemére vetni.

eläin:

Természetesen nem rád gondoltam, amikor azt írtam "te", csak a te szavaidat használtam fel :D Mondjuk nem voltam ott, de igazad lehet abban, hogy régen nagyobb tűrőképességű férfiak éltek, akik ugye a csatában harcoltak a hazájukért, és erre föl írtam, hogy az eltunyult maiak erre nem lennének képesek. De tényleg nem ez az egyetlen mérvadó szempont, nem csak a katona a férfi, ahogy nem csak az a nő aki pici és törékeny. Lehet én sem bírnám a katonaságot (mert nem vagyok nő, de nem ám :D), de ellenben tudok gondolkodni, és ily módon alkotok valami hasznost. Ez is egy út érvényesülni. Csak legyen valami, nem kell világraszólónak lennie.

2011. dec. 19. 19:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!