Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a fene lett a pasikkal? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fene lett a pasikkal? Mi ez a sok rinyálás?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben mint valami veszedelmes kórság, úgy terjed gyakorin a hülyeség. Minden héten több kérdés is van, amiben sírnak, hogy a lányoknak csak a jó pasik kellene vagy a pénzesek. Meg jönnek olyanokkal, hogy le kellene adnunk a szintet... Miért adnám le? Miért kéne olyan pasikkal kezdenem, akik nem hoznak lázba? Miért nem lehet elfogadni, hogy a belső mellett azért számít a külső és a kisugárzás is...?
2011. dec. 19. 18:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/86 anonim ***** válasza:
Ez a lelkész valami pszico? Természetes hogy egy nő többnek érzi magát ha jó a pasija, ezért másznak annyira rá a csajok a helyes palikra (sokmindent láttam már). De te minek képzeled magad valami kis balfék megmentő angyalnak, akinek ráadásul nincs csaja? :D
2011. dec. 20. 14:54
 72/86 anonim ***** válasza:
Én nem aszerint mérem magamat hogy mennyire szeretnek engem mások. Rajtam kívülálló személyek nem adhatnak hozzá vagy vehetnek el önérzetemből meg önbecsülésemből. Félreérthetően fogalmaztam, de a lényeg az hogy az az ember, legyen csaj vagy pasi, aki aszerint értékeli magát hogy milyen párja van... az az ember üres és semminek hiszi magát, vagy lehet hogy tényleg semmi is.
2011. dec. 20. 15:00
 73/86 anonim ***** válasza:
Najó... te erdészke, gondolkodtál rajta, hogy miért nincs csajod? kevés csajnak jön be ez a stílus. "Szar a világ, de én hajlandó vagyok megmenteni." Nem vagy te se mártír, se a világ őrzője, se semmi, csak egy kis balfék aki nem tudja, hogy hogyan kell csajozni, és ezért mást okol. "Én nem aszerint mérem magamat hogy mennyire szeretnek engem mások." Hát mi szerint? Ha nem szeretnek, nincs önbizalmad, ha nincs önbizalmad, akkor depis leszel, ha depis vagy semmibe tartod magad. Akkor mégis mi a búbánat szerint méred te magad? "az az ember, legyen csaj vagy pasi, aki aszerint értékeli magát hogy milyen párja van... az az ember üres és semminek hiszi magát, vagy lehet hogy tényleg semmi is." Innen látszik, hogy nem volt csajod. Légy szíves, mondd már meg, hogy hány éves vagy!
2011. dec. 20. 15:38
 74/86 anonim ***** válasza:

eläin:

Egy másik kérdésében írta, hogy 20 éves, és író meg filozófus, meg több könyvnyi anyaga van, és nem vagyunk olyan okosak, mint ő :D Ez a vergődés olyasmire hasonlít, mint amikor egy kisgyerek nem kapja meg, amit akar, elkezd durcáskodni, duzzogni, és elszáll vele a paci a világot illetően, egyre vadabbakat mond, de valahol belül ő is érzi, hogy nincs a lába alatt talaj, de túl sokat ment ahhoz, hogy most visszaforduljon, és már csakazértis folytatja, közben szépen lassan megtébolyodik. Hacsak már meg nem történt... De jelenleg úgy néz ki, hogy hiába mondjuk neki, hogy hülye, nem érti, mert hülye. Valahol a facepalm, a sírás, és a röhögőgörcs között állok, amikor olvasom a betegségeit :D

Azért még egy próbálkozás: erdészke, te T É N Y L E G egy szánalmas kis hülyegyerek vagy csak, nem próféta, nem okos, nem megmondóember. Tévedsz, ráadásul nagyot, és semmi jó nem várható az életedből. Ha jót akarsz, fordulj vissza.

2011. dec. 20. 15:48
 75/86 anonim ***** válasza:

Amint másutt megírtam, 20 éves vagyok. Én aszerint mérem magamat, csakhogy te is tudd, hogy:

1. mennyi tudásra tettem szert

2. mennyire felvilágosult vagyok

Hogy a fenébe értékeli magát valaki az alapján hogy mások hogy viszonyulnak hozzá?? Én nem értem hogy hogy élhet valaki úgy hogy érdekli egyáltalán mit gondol róla környezete :D

El se tudnám képzelni úgy az életet

2011. dec. 20. 15:48
 76/86 anonim ***** válasza:
Tény és való hogy filozófus vagyok és több száz oldalnyi irodalmat írtam! Átküldjem, vagy mi??
2011. dec. 20. 15:49
 77/86 anonim ***** válasza:
Csak azt ne! :D
2011. dec. 20. 16:01
 78/86 anonim ***** válasza:
El tudom képzelni, biztos pattanásos ronda vagy aki ne tud beilleszkedni a társadalomba, és otthon kockulgatsz meg irkálsz szarokat, szánalmas:D
2011. dec. 20. 16:04
 79/86 anonim ***** válasza:
Nem vagyok ronda, épp azt magyaráztam valahol, hogy nem vagyok pattanásos, meg nyomorék, semmi fizikai kizáró ok nincs. Egyszerűen vannak nálamnál szebb pasik. Nem kéne hogy kizáró ok legyen, de minden lány nyilván a lehető legszebb pasit keresi, és képtelen kompromisszumra.
2011. dec. 20. 16:10
 80/86 anonim ***** válasza:
Egyébként hasznosabb szerintem alkotni, mint egyszerűen csak panaszkodni magamban.
2011. dec. 20. 16:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!