Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fene lett a pasikkal? Mi ez a sok rinyálás?
eläin:
Egy másik kérdésében írta, hogy 20 éves, és író meg filozófus, meg több könyvnyi anyaga van, és nem vagyunk olyan okosak, mint ő :D Ez a vergődés olyasmire hasonlít, mint amikor egy kisgyerek nem kapja meg, amit akar, elkezd durcáskodni, duzzogni, és elszáll vele a paci a világot illetően, egyre vadabbakat mond, de valahol belül ő is érzi, hogy nincs a lába alatt talaj, de túl sokat ment ahhoz, hogy most visszaforduljon, és már csakazértis folytatja, közben szépen lassan megtébolyodik. Hacsak már meg nem történt... De jelenleg úgy néz ki, hogy hiába mondjuk neki, hogy hülye, nem érti, mert hülye. Valahol a facepalm, a sírás, és a röhögőgörcs között állok, amikor olvasom a betegségeit :D
Azért még egy próbálkozás: erdészke, te T É N Y L E G egy szánalmas kis hülyegyerek vagy csak, nem próféta, nem okos, nem megmondóember. Tévedsz, ráadásul nagyot, és semmi jó nem várható az életedből. Ha jót akarsz, fordulj vissza.
Amint másutt megírtam, 20 éves vagyok. Én aszerint mérem magamat, csakhogy te is tudd, hogy:
1. mennyi tudásra tettem szert
2. mennyire felvilágosult vagyok
Hogy a fenébe értékeli magát valaki az alapján hogy mások hogy viszonyulnak hozzá?? Én nem értem hogy hogy élhet valaki úgy hogy érdekli egyáltalán mit gondol róla környezete :D
El se tudnám képzelni úgy az életet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!