Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakításnál mindig legyünk őszinték?
Konkrétan 18 hónap alatt 10*er élveztem el szex közben. Számtalanszor próbáltam Vele megbeszélni, hogy ez nekem nem jó,kevés a havi 2-4.
Mindig olyan válaszokat kaptam, hogy változtat stb.
Vagy fáradt a szexhez, vagy elmegy hamar, vagy a változatosság kedvéért fel sem áll neki.
Nem bírom tovább ezt.
Ha azt mondom a szakításnál, hogy a szex miatt, akkor ki fog gúnyolni, hogy mekkora ***** vagyok.
Hogy szakítsak őszintén, hogy utána barátok maradhassunk?
Kedves utolsó, érvekkel támadj, ne közönséges kifejezéssel.
Miért gondolod, hogy NEM szakító ok a rossz, kevés aktus? ...
Jaj, hagyjuk már ezt: mindenki a szex miatt van a másikkal, alapból a szex miatt létezik a szerelem is, hogy meglegyen a fajfenntartás basszus!
Azonkívül egy hapsi meg ne prédikáljon erről, mikor ott aztán a 99%-ának halála a rossz szex és képes a többség azért szakítani, mert nem szopja le a csaja...
"Azonkívül egy hapsi meg ne prédikáljon erről, mikor ott aztán a 99%-ának halála a rossz szex és képes a többség azért szakítani, mert nem szopja le a csaja..."
Ez baromság. Sokkal gyakoribb, h egy lány szakít azért, mert nem jó a pasijával a szex, v mert nem elég nagy a farka.
"Mert egy normális lány nem a szex miatt van együtt a pasijával."
Baromság. Ha valaki nem a szex miatt van együtt a másikkal, azt barátságnak hívják.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy egy kapcsolatban csak a szex a fontos, nem árt, ha azon kívül is jól érzi magát az ember a párjával.
De ha a szex nem jó, akkor minek együtt járni?
Sajnálom fiúk, de ha nem tudtuk teljesíteni szexuálisan, mint érzelmileg, akkor ez lesz a vége.
Egy kapcsolatban a szex az alap, majd 80 évesen ráérünk beszélgetni, nosztalgiázni, de addig is használja a f***át minimum hetente egyszer...
Ez sok lenne?
Ha szex után mondom, hogy én nem élveztem, akkor ne az legyen a válasza, hogy : oldd meg.
Aki ribancozik, az érveljen, hogy miért NEM szakítana, vagy mit tenne.
NEM a szex miatt tartott ez a kapcsolat 18 hónapig.
Türelmesen vártam, de elég volt.
Ha nincs szex, akkor keresek olyan férfit, akinek ez nem fáradtság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!