Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakításnál mindig legyünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakításnál mindig legyünk őszinték?

Figyelt kérdés

Konkrétan 18 hónap alatt 10*er élveztem el szex közben. Számtalanszor próbáltam Vele megbeszélni, hogy ez nekem nem jó,kevés a havi 2-4.

Mindig olyan válaszokat kaptam, hogy változtat stb.

Vagy fáradt a szexhez, vagy elmegy hamar, vagy a változatosság kedvéért fel sem áll neki.

Nem bírom tovább ezt.

Ha azt mondom a szakításnál, hogy a szex miatt, akkor ki fog gúnyolni, hogy mekkora ***** vagyok.

Hogy szakítsak őszintén, hogy utána barátok maradhassunk?

2011. dec. 18. 00:22
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
0%
Tényleg egy nagy ***** vagy, ha emiatt szakítasz vele. De jobb is neki, legalább kereshet helyetted egy normális lányt.
2011. dec. 18. 08:03
 32/40 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, érvekkel támadj, ne közönséges kifejezéssel.

Miért gondolod, hogy NEM szakító ok a rossz, kevés aktus? ...

2011. dec. 18. 12:12
 33/40 anonim ***** válasza:
Mert egy normális lány nem a szex miatt van együtt a pasijával.
2011. dec. 18. 12:15
 34/40 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, hagyjuk már ezt: mindenki a szex miatt van a másikkal, alapból a szex miatt létezik a szerelem is, hogy meglegyen a fajfenntartás basszus!

Azonkívül egy hapsi meg ne prédikáljon erről, mikor ott aztán a 99%-ának halála a rossz szex és képes a többség azért szakítani, mert nem szopja le a csaja...

2011. dec. 18. 12:46
 35/40 anonim ***** válasza:

"Azonkívül egy hapsi meg ne prédikáljon erről, mikor ott aztán a 99%-ának halála a rossz szex és képes a többség azért szakítani, mert nem szopja le a csaja..."

Ez baromság. Sokkal gyakoribb, h egy lány szakít azért, mert nem jó a pasijával a szex, v mert nem elég nagy a farka.

2011. dec. 18. 13:05
 36/40 anonim ***** válasza:

"Mert egy normális lány nem a szex miatt van együtt a pasijával."

Baromság. Ha valaki nem a szex miatt van együtt a másikkal, azt barátságnak hívják.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy egy kapcsolatban csak a szex a fontos, nem árt, ha azon kívül is jól érzi magát az ember a párjával.

De ha a szex nem jó, akkor minek együtt járni?

2011. dec. 18. 13:36
 37/40 anonim ***** válasza:
Nem gondoltam volna, h ilyen sok ribanc van ezen az oldalon. Mondjuk az életben is, szal nem csoda.
2011. dec. 18. 14:49
 38/40 A kérdező kommentje:

Sajnálom fiúk, de ha nem tudtuk teljesíteni szexuálisan, mint érzelmileg, akkor ez lesz a vége.

Egy kapcsolatban a szex az alap, majd 80 évesen ráérünk beszélgetni, nosztalgiázni, de addig is használja a f***át minimum hetente egyszer...

Ez sok lenne?

Ha szex után mondom, hogy én nem élveztem, akkor ne az legyen a válasza, hogy : oldd meg.

Aki ribancozik, az érveljen, hogy miért NEM szakítana, vagy mit tenne.

2011. dec. 18. 20:14
 39/40 A kérdező kommentje:

NEM a szex miatt tartott ez a kapcsolat 18 hónapig.

Türelmesen vártam, de elég volt.

Ha nincs szex, akkor keresek olyan férfit, akinek ez nem fáradtság!

2011. dec. 18. 20:15
 40/40 anonim ***** válasza:
Jól teszed :) Merj lépni önmagadért:)
2011. dec. 18. 20:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!