Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek hogy nézek ki? Kérlek, legyetek őszinték!
Figyelt kérdés
Nagyon hálás lennék érte, ha szépségemnek megfelelően egy tizes skálán elhelyeznétek engem. Bizonyára megértitek, hogy szükségem van némi önbizalomra, szóval egy kis biztatás mindenképpen jót tenne... ^^
Ha 5- vagy annál kevesebbre értékeltek engem, kérlek, fejtsétek ki, hogy mi az, ami nem tetszik, és hogy miképp lehetne rajta javítani... köszi ;)
2011. febr. 1. 21:35
3/19 anonim válasza:
Öcséém... ahhoz a pofához inkább 500Eurosokat mutogass!
4/19 anonim válasza:
A pénz az mi a sz@rnak oda?....Itt lép életbe az h már a külső sem érdekel, ha tetszik, ha nem
6/19 anonim válasza:
7/19 Just A. Guy válasza:
figyelj, a csajoknak nem jön be ha nyíltan mutogatod a pénzed... ha ennyi van akk vegyél autót, vagy öltözz normálisabban, azzal talán hódíthatsz... nem lennél vészes, de a pénzzel elrontod az összképet...
8/19 anonim válasza:
De komolyan nemveszitek észre h nem ő tette fel saját magát, hanem napiszarrol levéve a képet rakta fel a kepfeltoltésre?
9/19 anonim válasza:
Nos kedves kérdező helyes fiu lennél de vhogy ez a pofa vágás már neked való ezt kérlek hagy meg a kis kamaszoknak! .Amásik veled kapcsolatban hogy a pénzmutatás is nagyon illuzió romboló mintha azt mutatnád, hogy nézzétek mennyi pénzem na mi van csajok ki akar engem!.Szóval normális kép semmi fintorgás és hidel biztos lesz a lányoknál sikered.
10/19 anonim válasza:
Most néztem meg a többi válaszokat hát ,mondjuk akkor annak is gratulálok aki más képét töltögeti fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!