Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek hogy nézek ki? Kérlek, legyetek őszinték!
Nagyon hálás lennék érte, ha szépségemnek megfelelően egy tizes skálán elhelyeznétek engem. Bizonyára megértitek, hogy szükségem van némi önbizalomra, szóval egy kis biztatás mindenképpen jót tenne... ^^
Ha 5- vagy annál kevesebbre értékeltek engem, kérlek, fejtsétek ki, hogy mi az, ami nem tetszik, és hogy miképp lehetne rajta javítani... köszi ;)
1: Basszus ne pózolj pénzzel! Ne haragudj meg de ez gáz.
2: Hogy kapj egy rendes választ is a kérdésedre: Szerintem nem vagy csúnya, mondjuk egy 6-os, bár jobb lenne ha nem vágnál pofákat. Azt meg tanuld meg, hogy nem csak a külső és nem is csak a pénz számít ha egy normális kapcsolatra vágysz. A lányokhoz légy udvarias, kedves humoros és figyelmes...persze ha csak 1-2 jó csajt akarsz egy éjszakára akkor a pénz számít és csak az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!