Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek hogy nézek ki? Kérlek, legyetek őszinték!

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon hálás lennék érte, ha szépségemnek megfelelően egy tizes skálán elhelyeznétek engem. Bizonyára megértitek, hogy szükségem van némi önbizalomra, szóval egy kis biztatás mindenképpen jót tenne... ^^

Ha 5- vagy annál kevesebbre értékeltek engem, kérlek, fejtsétek ki, hogy mi az, ami nem tetszik, és hogy miképp lehetne rajta javítani... köszi ;)

2011. febr. 1. 21:35
1 2
 11/19 anonim válasza:
100%

1: Basszus ne pózolj pénzzel! Ne haragudj meg de ez gáz.

2: Hogy kapj egy rendes választ is a kérdésedre: Szerintem nem vagy csúnya, mondjuk egy 6-os, bár jobb lenne ha nem vágnál pofákat. Azt meg tanuld meg, hogy nem csak a külső és nem is csak a pénz számít ha egy normális kapcsolatra vágysz. A lányokhoz légy udvarias, kedves humoros és figyelmes...persze ha csak 1-2 jó csajt akarsz egy éjszakára akkor a pénz számít és csak az.

2011. febr. 1. 22:03
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Napiszar --> "Facebook - Pisti pénzzel pózol" :D
2011. febr. 1. 22:26
 13/19 anonim ***** válasza:
8
2011. febr. 1. 22:34
 14/19 anonim ***** válasza:
46%
Mivel pénzzel pózolsz, alapból 2-3 ponttal többre értékelnek, mint egyébként :D
2011. febr. 2. 08:33
 15/19 anonim ***** válasza:
látszik hogy kicsi az önbizalmad és ezt pénzzel próbálod pótolni, hogy te menő csávó vagy mert kereső férfi lennél:P amúgy a pénz jól néz ki bárcsak egy ezres lenne legalább a zsebemben:D viszont te akaratos egyéniségnek tűnsz, aki csak azért ilyen mert valójában nem tartja sokra magát az arcod pedig átlagos nincs vele baj de nem is don huan
2011. febr. 2. 13:40
 16/19 anonim ***** válasza:
7/10 :D
2011. febr. 2. 17:34
 17/19 anonim ***** válasza:
gondolom arcplasztikára gyűjtesz,így tovább,amúgy nem vagy csúnya pasi,csak hát a ragyák az arcodon tesznek azzá...:Sjah és ne pózolj pénzel,ettől még nem leszel VALAKI,inkább alsóbbrendű SENKI maradsz..!!
2011. febr. 4. 21:57
 18/19 anonim ***** válasza:
Pityu, Pityu.... anyuka mit szól, hogy lenyúltad a nyugdíját?
2011. febr. 5. 10:27
 19/19 anonim válasza:
8/10 szerintem :P de ebböl még lehet több is :)
2011. dec. 23. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!