Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakításnál mindig legyünk őszinték?
Konkrétan 18 hónap alatt 10*er élveztem el szex közben. Számtalanszor próbáltam Vele megbeszélni, hogy ez nekem nem jó,kevés a havi 2-4.
Mindig olyan válaszokat kaptam, hogy változtat stb.
Vagy fáradt a szexhez, vagy elmegy hamar, vagy a változatosság kedvéért fel sem áll neki.
Nem bírom tovább ezt.
Ha azt mondom a szakításnál, hogy a szex miatt, akkor ki fog gúnyolni, hogy mekkora ***** vagyok.
Hogy szakítsak őszintén, hogy utána barátok maradhassunk?
jól választotál
ez az igazi női megérzés.
gondolom azzal nyerte el a szíved h büdös bunkó paraszt volt.
hát megérdemled.
remélem megver szakítás után :D
Rosszul választottam, ez már bebizonyosodott.. Ez igaz.
De, nem azért tetszett meg, mert bunkó volt.Soha nem viselném el senkitől. Az a feltételezés, hogy megver :D Nevetséges...
Nem vagyok házisárkány, igyekszem a problémákat megbeszélni, nem hisztizve megbeszélni, mert az semmihez nem vezet.
Ja, és gratulálok a következtetéseidhez... :D Mosolyt csaltak az arcomra.
Nyugodtan mondd meg, ez miért lenne felszínesség?
Testi-lelki törődés is kevés.
Na azért majd írd le, hogyan reagált rá :D Erre kíváncsi vagyok!
Amúgy egyetértek a döntéseddel, a nem jó szex tönkretesz mindent. Az a férfi sem igazán férfi aki nem akarja a szexet...
21F
Rendben. Holnap elmegyek hozzá, és megpróbálom utoljára megbeszélni Vele, majd megvárom az éjszakát... Ha látok rajta egy kis igyekezettet, akkor még várok a szakítással.
Ha rosszul sülne el a holnapi nap, akkor meg szomorú lesz a búcsú...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!