Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakításnál mindig legyünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakításnál mindig legyünk őszinték?

Figyelt kérdés

Konkrétan 18 hónap alatt 10*er élveztem el szex közben. Számtalanszor próbáltam Vele megbeszélni, hogy ez nekem nem jó,kevés a havi 2-4.

Mindig olyan válaszokat kaptam, hogy változtat stb.

Vagy fáradt a szexhez, vagy elmegy hamar, vagy a változatosság kedvéért fel sem áll neki.

Nem bírom tovább ezt.

Ha azt mondom a szakításnál, hogy a szex miatt, akkor ki fog gúnyolni, hogy mekkora ***** vagyok.

Hogy szakítsak őszintén, hogy utána barátok maradhassunk?

2011. dec. 18. 00:22
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
7%

jól választotál

ez az igazi női megérzés.

gondolom azzal nyerte el a szíved h büdös bunkó paraszt volt.

hát megérdemled.

remélem megver szakítás után :D

2011. dec. 18. 00:32
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
szerintem minél előbb szakíts vele, és mondd, hogy azért, amit már próbáltál vele megbeszélni, de süket fülekre találtál. mondd el az indokaidat. nem lesztek barátok, de szerintem bármit mondanál, nem lennétek azok.
2011. dec. 18. 00:32
 13/40 anonim ***** válasza:
4%
szerintem meg azért foglalkozik veled keveset mert egy hisztis házisárkány vagy és ő is pont a szakításon agyal.
2011. dec. 18. 00:33
 14/40 A kérdező kommentje:
:D Egyszer szeretkezés közben felkiáltott, hogy góóóól, tavaly VB-é ideje alatt....
2011. dec. 18. 00:33
 15/40 A kérdező kommentje:

Rosszul választottam, ez már bebizonyosodott.. Ez igaz.

De, nem azért tetszett meg, mert bunkó volt.Soha nem viselném el senkitől. Az a feltételezés, hogy megver :D Nevetséges...

Nem vagyok házisárkány, igyekszem a problémákat megbeszélni, nem hisztizve megbeszélni, mert az semmihez nem vezet.

Ja, és gratulálok a következtetéseidhez... :D Mosolyt csaltak az arcomra.

2011. dec. 18. 00:37
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan mondd meg, ez miért lenne felszínesség?

Testi-lelki törődés is kevés.

2011. dec. 18. 00:47
 17/40 anonim ***** válasza:
már nem azért, hogy fényezzem magam, de ritka volt, hogy a csajomat(amig megvolt) egy szexelésnél 5nél kevesebbszer élveztettem volna el.addíg nem nagyon hagytuk abba, közös igény volt, hogy mindkettőnknek jó legyen,a nők meg sokkal többször élveznek el.beszéltünk róla szakítás után, hogy ha már nem járunk,nem kell semmit el titkolnia, azt mondta,még nem játszotta meg soha az orgazmust.ugyhogy az, akivel én voltam,ezek szerintkb 2-3 nap alatt többször élvezett el, mint a kedves kérdező 1 és fél év alatt.érdekes,de szomorú dolog ez.de hát ez van.
2011. dec. 18. 00:51
 18/40 A kérdező kommentje:
Finoman megmondom neki, és sok siker kívánok az életben, mert szerintem többet nem fogunk beszélni egymással.
2011. dec. 18. 01:01
 19/40 anonim ***** válasza:

Na azért majd írd le, hogyan reagált rá :D Erre kíváncsi vagyok!

Amúgy egyetértek a döntéseddel, a nem jó szex tönkretesz mindent. Az a férfi sem igazán férfi aki nem akarja a szexet...

21F

2011. dec. 18. 01:06
 20/40 A kérdező kommentje:

Rendben. Holnap elmegyek hozzá, és megpróbálom utoljára megbeszélni Vele, majd megvárom az éjszakát... Ha látok rajta egy kis igyekezettet, akkor még várok a szakítással.

Ha rosszul sülne el a holnapi nap, akkor meg szomorú lesz a búcsú...

2011. dec. 18. 01:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!