Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakításnál mindig legyünk őszinték?
Konkrétan 18 hónap alatt 10*er élveztem el szex közben. Számtalanszor próbáltam Vele megbeszélni, hogy ez nekem nem jó,kevés a havi 2-4.
Mindig olyan válaszokat kaptam, hogy változtat stb.
Vagy fáradt a szexhez, vagy elmegy hamar, vagy a változatosság kedvéért fel sem áll neki.
Nem bírom tovább ezt.
Ha azt mondom a szakításnál, hogy a szex miatt, akkor ki fog gúnyolni, hogy mekkora ***** vagyok.
Hogy szakítsak őszintén, hogy utána barátok maradhassunk?
az a legjobb hogy tényleg őszinte légy vele
ha szeret(vagy kedvel) akkor megérti
ülj le vele és beszéld meg őszintén vele
Szerintem a nem megfelelő szex igenis komoly szakítóok. Főleg, ha már próbáltad megbeszélni vele.
Ha meg kigúnyol, akkor menjen is a fenébe -.-
Nem teljesen, de nagyrészt igen.
18 hónapja alig érzem magam nőnek. Jól nézek ki, jó az alakom, ő meg éjszakánként focit néz, vagy percre megerőlteti magát, és semmi veszi az én igényeimet.
Megkértem egy hónapja, hogy változtasson, mert nem nyújt eleget nekem érzelmileg és testileg sem, fontos nekem, és nem szeretnék emiatt végzetes döntést hozni.
Sajnálom, de nem tudom továbbcsinálni ezt.
Másfél év alatt,10 elélvezés kevés...
Ismerem a saját testem :D Tudom mit akarok, és hogyan.. Nem vagyok prűd kimondani, és tenni érte.
Szerintem a jó szex, ha mindkét fél elélvez / az esetek 90%-ban minimum /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!