Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Újra kezdeni? A 20. ik szakítá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újra kezdeni? A 20. ik szakításnál lenne még értelme?

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok keseredve, igyekszem rövid lenni:

5 hónapja összejöttem a volt pasimmal, és akkor hagytam abba egy hormon tartalmú gyógyszer szedését( depresszíóra írták fel), és teljesen bolond voltam bogyók nékül. na a fiú 19 éves, én vettem el a szüzességét, és nagyon ragaszkodott hozzám eddig, de az november vége óta megromlott a kapcsolatunk.egy veszekedés alkalmával a fejemhez vágta:" dagadt kúrva vagyok".ez egyfajta kisebb sokk...aztán azt is mondta h fogyjak le..., pedig csak 4 kg-t híztam azóta h megismerkedtünk...tudom h nem szabad elhanyagolni magam, de újra szedek gyógyszert...és a lényeg hogy eggyik veszekedésünk alkalmával folytogatott, majd bele dobott a kukába... ő össze akarna velem jönni, de 5 hónap alatt kb. 20x szakítottunk már... énis nagyon szeretem, de félek, hogyha össze jövünk, akkor pár napig minden oké... aztán újra szakítás, mert vérmesek vagyunk

mégis mit tegyek?

2010. dec. 19. 00:55
 1/9 anonim ***** válasza:
sztem még 20-25 szakítás belefér...
2010. dec. 19. 00:56
 2/9 A kérdező kommentje:
belefér... de sok értelme nem lenne...
2010. dec. 19. 01:00
 3/9 anonim ***** válasza:
akkor meg?
2010. dec. 19. 01:02
 4/9 anonim ***** válasza:
áh nem mindig értem az ilyen nőket .. jó ez neked ? ha tudat alatt élvezed ezt a sok drámát akkor oké , egyébként meg hagyd már ott ..
2010. dec. 19. 01:03
 5/9 A kérdező kommentje:

de ez olyan, hogy kell, mert tud normális is lenni... de attól me félek hogy megint agresszív lessz... és attól is hogy egyedül maradok. inkább egy szar kapcsiban, mint egyedül...

és hogy őszinte legyek, énse értem magam...

2010. dec. 19. 01:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Hány pofára esés kell, hogy tanulj belőle?
2010. dec. 19. 01:11
 7/9 skelton ***** válasza:
Megszokás hatalma lehet, hogy még mindig szereted avagy túlságosan kiemelted a rosszabbik oldalt és elég ítéletesek lehetünk.:)
2010. dec. 19. 01:57
 8/9 anonim ***** válasza:
lol, beledobott a kukába, ezen nagyon jót kacagtam!
2010. dec. 19. 04:52
 9/9 anonim válasza:
Mekkora kuka volt az, hogy csak úgy "beledobott"?
2011. nov. 4. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!