Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakításnál mindig legyünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakításnál mindig legyünk őszinték?

Figyelt kérdés

Konkrétan 18 hónap alatt 10*er élveztem el szex közben. Számtalanszor próbáltam Vele megbeszélni, hogy ez nekem nem jó,kevés a havi 2-4.

Mindig olyan válaszokat kaptam, hogy változtat stb.

Vagy fáradt a szexhez, vagy elmegy hamar, vagy a változatosság kedvéért fel sem áll neki.

Nem bírom tovább ezt.

Ha azt mondom a szakításnál, hogy a szex miatt, akkor ki fog gúnyolni, hogy mekkora ***** vagyok.

Hogy szakítsak őszintén, hogy utána barátok maradhassunk?

2011. dec. 18. 00:22
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

Amúgy szerintem be fog könnyezni a szeme, elmondja, hogy Ő szeret ...

Vagy mielőtt még bekönnyezne a szeme, elküld, hogy menjek haza.

2011. dec. 18. 01:11
 22/40 anonim ***** válasza:

Szerintem ha minden szempontból alulmúlja az igényeidet nem kéne vele maradnod, mert ha most nem foglalkozik veled, akkor lehet, h a későbbiek folyamán még ennyire sem fog :(

Ha most vissza is könyörgi magát, akkor is eltelik 1 hónap és ugyanott fogtok tartani, legalábbis én így gondolom.

Keress egy normális pasit magadnak, aki minden szempontból tökéletes (vagy legalábbis közel áll hozzá) :)

2011. dec. 18. 01:22
 23/40 A kérdező kommentje:

Soha nem adtam második esélyt senkinek. Nehezen lehet elveszíteni a bizalmamat, de ha vége, akkor vége.

Nem fogja visszakönyörögni magát, nem is tudná.

Első szakításom lesz, annyira-annyira rossz érzés.Nagyon sajnálom, és nem akarnék fájdalmat okozni neki, de bármit mondok, jó nem fog kisülni.

2011. dec. 18. 01:25
 24/40 anonim ***** válasza:

Ha nem indiszkrét a kérdés, hány évesek vagytok?

21F

2011. dec. 18. 01:27
 25/40 A kérdező kommentje:

Én, 20L, Ő 23F

Második kapcsolatom. Annyira akartam már egy barátot/ 1,5 éve/ , hogy teljesen nem foglalkoztam a zavaró tényezőivel, amik később felerősödtek .

2011. dec. 18. 01:29
 26/40 anonim ***** válasza:

Mik voltak a zavaró tényezők amiket már akkor is észrevettél?

Jellemezd légszíves egy kicsit a barátod. Mégis milyen típusú ember stb... Ki tudja, lehet, hogy van valami megoláds...

21F

2011. dec. 18. 01:32
 27/40 A kérdező kommentje:

Én talán túl komoly vagyok, Ő viszont komolytalan. Hülyeséget beszél,és nevet rajta. Régen viccesnek találtam, hogy mennyire humoros, de ma már nem tudok rajta nevetni. Kellemetlenül érzem magam, mikor beszélgetünk.pl:. mondta, hogy az Európai Unió szét fog esni.

Meglepődtem, hogy ilyen témáról is lehet vele beszélgetni, majd a végén kiderült, hogy Ő csak: hirdeti az igét, de fogalma sincs a háttérben meghúzódó dolgokról.

Nem pakol el maga után / tányér, ruha... bármi/

Sokat iszik a haverjaival, kétnaponta 1+ sör.

Egyszer írtam neki egy erotikus levelet, ahol a két főszereplő mi voltunk, erre azt mondta, hogy Ő nem tudja értékelni, csak azt amit meg tud fogni, át tud élni.. Ez is rosszul esett.

2011. dec. 18. 01:44
 28/40 A kérdező kommentje:
Rviden: komolytalanság, elpoénkod komoly dolgokat, rendetlenség, nézeteltérés esetén kompromisszumkészség hiánya, a haverjai fontosabbak mint én.
2011. dec. 18. 01:46
 29/40 anonim ***** válasza:

Hát csajszi, én nem irigyellek...

Ez menthetetlen... :\ Már ott gond van, hogy többet foglalkozik a barátaival... A kompromisszumkészség hiánya pedig egyenlő a rossz kapcsolattal.

Tanul még a srác amúgy? Mert ilyen komolytalan hozzáállással munkahely...

21F

2011. dec. 18. 01:57
 30/40 A kérdező kommentje:
Dolgozik.Egy cégnél, a főnök a barátja :D
2011. dec. 18. 02:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!