Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakításnál mindig legyünk őszinték?
Konkrétan 18 hónap alatt 10*er élveztem el szex közben. Számtalanszor próbáltam Vele megbeszélni, hogy ez nekem nem jó,kevés a havi 2-4.
Mindig olyan válaszokat kaptam, hogy változtat stb.
Vagy fáradt a szexhez, vagy elmegy hamar, vagy a változatosság kedvéért fel sem áll neki.
Nem bírom tovább ezt.
Ha azt mondom a szakításnál, hogy a szex miatt, akkor ki fog gúnyolni, hogy mekkora ***** vagyok.
Hogy szakítsak őszintén, hogy utána barátok maradhassunk?
Amúgy szerintem be fog könnyezni a szeme, elmondja, hogy Ő szeret ...
Vagy mielőtt még bekönnyezne a szeme, elküld, hogy menjek haza.
Szerintem ha minden szempontból alulmúlja az igényeidet nem kéne vele maradnod, mert ha most nem foglalkozik veled, akkor lehet, h a későbbiek folyamán még ennyire sem fog :(
Ha most vissza is könyörgi magát, akkor is eltelik 1 hónap és ugyanott fogtok tartani, legalábbis én így gondolom.
Keress egy normális pasit magadnak, aki minden szempontból tökéletes (vagy legalábbis közel áll hozzá) :)
Soha nem adtam második esélyt senkinek. Nehezen lehet elveszíteni a bizalmamat, de ha vége, akkor vége.
Nem fogja visszakönyörögni magát, nem is tudná.
Első szakításom lesz, annyira-annyira rossz érzés.Nagyon sajnálom, és nem akarnék fájdalmat okozni neki, de bármit mondok, jó nem fog kisülni.
Ha nem indiszkrét a kérdés, hány évesek vagytok?
21F
Én, 20L, Ő 23F
Második kapcsolatom. Annyira akartam már egy barátot/ 1,5 éve/ , hogy teljesen nem foglalkoztam a zavaró tényezőivel, amik később felerősödtek .
Mik voltak a zavaró tényezők amiket már akkor is észrevettél?
Jellemezd légszíves egy kicsit a barátod. Mégis milyen típusú ember stb... Ki tudja, lehet, hogy van valami megoláds...
21F
Én talán túl komoly vagyok, Ő viszont komolytalan. Hülyeséget beszél,és nevet rajta. Régen viccesnek találtam, hogy mennyire humoros, de ma már nem tudok rajta nevetni. Kellemetlenül érzem magam, mikor beszélgetünk.pl:. mondta, hogy az Európai Unió szét fog esni.
Meglepődtem, hogy ilyen témáról is lehet vele beszélgetni, majd a végén kiderült, hogy Ő csak: hirdeti az igét, de fogalma sincs a háttérben meghúzódó dolgokról.
Nem pakol el maga után / tányér, ruha... bármi/
Sokat iszik a haverjaival, kétnaponta 1+ sör.
Egyszer írtam neki egy erotikus levelet, ahol a két főszereplő mi voltunk, erre azt mondta, hogy Ő nem tudja értékelni, csak azt amit meg tud fogni, át tud élni.. Ez is rosszul esett.
Hát csajszi, én nem irigyellek...
Ez menthetetlen... :\ Már ott gond van, hogy többet foglalkozik a barátaival... A kompromisszumkészség hiánya pedig egyenlő a rossz kapcsolattal.
Tanul még a srác amúgy? Mert ilyen komolytalan hozzáállással munkahely...
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!