Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátzóna fóbiátok nektek is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátzóna fóbiátok nektek is van? Félek hogy belekerülök.

Figyelt kérdés

Nem volt eddig sikerem lányoknál, most közel kerültem egy 14 éveshez (egy napig kampányon vele kóboroltam mindenfele a suliba), és nagyon jól elvoltunk hazamentem FB-on RÁM ÍRT (ő írt, először én akartam). És nagyon jót dumcsiztunk.

Barátzóna gyanú:

-úgy köszönt el hogy "csaaa:D"

-mondtam neki hogy gyúrok is erre ő(élőben): "pedig nem látszik :D" -.-.azé kis gonoszság van benne de bennem is.-.-

-nővére azt mondta Előttünk hogy "ne udvarolj már Laci, (nemígyhívnak) úgyse tetszel Ildinek (nemígyhívják)"

Tetszés gyanú:

-Ő ÍRT RÁM FB-on!!

-nagyon hálás volt és örült nekem hogy vele töltöttem a fél napot, és nem kellett unatkoznia

-jól elbeszélgettünk, néhányszor megérintettem ilyen-olyan okból, és nevettünk is azért

-megdicsérte hogy jól táncolok:D de ő nem szeret (kár):D am freestylba nyomtam vmit... xd

F18

SZERINTETEK?:S

Eléggé szép, bár visszahúzódóbb elvileg. Mennyi esélyem van? Jah és én átlagosnál sztem jobb képű vagyok de lehet csak én gondolom így:D

2011. dec. 16. 22:38
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
az a bajod fészbúkon akarsz még töcskölni is. ott nem lehet.
2011. dec. 16. 22:57
 32/45 A kérdező kommentje:

ott nem lehet baz, tudom élőbe kell, ezért híom randira te ész:D

tücsök töcsök

2011. dec. 16. 22:58
 33/45 anonim ***** válasza:

kezdjük ott, hogy te 18 vagy, ő meg 14, szinte még gyerek

ezért bárkivel összeállna, aki idősebb nála

még veled is

olyat ne mondj, hogy jóképű vagy, mert ezt mi nem tudjuk ellenőrizni, esetleg linkelj be képet magadról

szerintem simán van nála esélyed, egy 14 éves egy 18 éves srácra vágyik, mert jól hangzik a többi 14 éves előtt, hogy neki ilyen idős pasija van

szexet viszont még egy ideig nem fog akarni, te meg már répáznád gondolom

2011. dec. 16. 23:08
 34/45 anonim ***** válasza:
A két igazán jó kapcsolatom barátságból alakult át. Az egyik évekig volt ebben az állapotban, a másik hónapokig.
2011. dec. 16. 23:36
 35/45 anonim ***** válasza:
26%
ő még csak 14 éves te fa@szopó fogyatékos ge&&i
2011. dec. 16. 23:36
 36/45 anonim ***** válasza:
26%
tudod mi vagy te??? te egy pedofil köcsög vagy!
2011. dec. 16. 23:38
 37/45 A kérdező kommentje:

jah én is gondoltam rá hogy jó lenne neki hogy 4 évvel idősebb palia van:D Éreztem hogy dominánsabb vagyok nála... nah ezt nem sok lánynál érzem:D mivel nem vagyok annyira alfa.

És azért vonzódok 14 évesekhez is mert még nem volt bnőm, olyan mintha én is 14 lennék ettől. Am pl: Inna-ra nagyon gerjedek, ő meg 25 éves szal nem kell aggódni miattam... ÉS nyilván nem bántanám, nem ijeszteném meg a szexel...

2011. dec. 17. 10:27
 38/45 anonim ***** válasza:
39%
Egy fiatal lány mellett nagyon könnyen érezheted magad férfinak. De az lenne az igazi, ha a 25 lányt tudnád elcsábítani. Akkor nem csak a korodnak köszönhetően tekintene rád férfiként.
2011. dec. 17. 10:40
 39/45 A kérdező kommentje:

nekem tetszik ha annak érzem magam egy lány melett. 25 melett kizárt lenne:D még velem egykorúnál is... mert állandóan csak retardoznak, pedig csak sz@r a memóriám, meg álmodozó vagyok.

Olyan hiányérzetem van miatta... aszem ez szerelem...

am most dumcsizok vele és sztem eléggé érdeklődő, meg nyomok pár flörtöt is, azé nem vok teljesen hülye a csajozásban de nem a legjobb.

2011. dec. 17. 14:04
 40/45 anonim ***** válasza:

Ha jót akarsz magadnak, akkor nem 14 évesekkel kezdesz.

Semmit nem fogsz megtudni a nőkről általa, később csak ilyen szinten tudsz majd ismerkedni, mint egy gyerekkel.

Ha esetleg vége lesz a kapcsolatotoknak, akkor nem leszel képes egy kortársaddal összejönni, mert semmi kapcsolatod nem lesz velük.

Először egy 17-18 éves lányt keress, így kortárs csoportban sok emberrel megismerkedhetsz, később sok kapcsolatod kialakulhat általuk. A 14 éves baráti köre sajnos nem lesz nagy élmény, nem lesznek életre szóló kapcsolataid, barátaid a körükből.

Persze más lenne a helyzet, ha te 24 éves, a lány meg 20 éves lenne, akkor már a korkülönbség ellenére egy életszakaszban lennétek, lenne jövőtök együtt, lenne közös érdeklődés, élmények.

2011. dec. 17. 14:13
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!