Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátzóna fóbiátok nektek is van? Félek hogy belekerülök.
Nem volt eddig sikerem lányoknál, most közel kerültem egy 14 éveshez (egy napig kampányon vele kóboroltam mindenfele a suliba), és nagyon jól elvoltunk hazamentem FB-on RÁM ÍRT (ő írt, először én akartam). És nagyon jót dumcsiztunk.
Barátzóna gyanú:
-úgy köszönt el hogy "csaaa:D"
-mondtam neki hogy gyúrok is erre ő(élőben): "pedig nem látszik :D" -.-.azé kis gonoszság van benne de bennem is.-.-
-nővére azt mondta Előttünk hogy "ne udvarolj már Laci, (nemígyhívnak) úgyse tetszel Ildinek (nemígyhívják)"
Tetszés gyanú:
-Ő ÍRT RÁM FB-on!!
-nagyon hálás volt és örült nekem hogy vele töltöttem a fél napot, és nem kellett unatkoznia
-jól elbeszélgettünk, néhányszor megérintettem ilyen-olyan okból, és nevettünk is azért
-megdicsérte hogy jól táncolok:D de ő nem szeret (kár):D am freestylba nyomtam vmit... xd
F18
SZERINTETEK?:S
Eléggé szép, bár visszahúzódóbb elvileg. Mennyi esélyem van? Jah és én átlagosnál sztem jobb képű vagyok de lehet csak én gondolom így:D
azért megpróbálok egy randit! tom mit mondok kezét is megfogom kidolgoztam magamba kb hogy. Sokszor érintkeztem már lányokkal szal már egyre természetesebb.
De nagyon lelkes volt FB-on meg a valóságba is érdeklődő:S halkan beszélt a társaságomba, mert hallgatagabb sztem nálam. Nem biztos az a barátzóna, mondjuk nekem kéne jobban tudni nem nektek:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!