Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátzóna fóbiátok nektek is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátzóna fóbiátok nektek is van? Félek hogy belekerülök.

Figyelt kérdés

Nem volt eddig sikerem lányoknál, most közel kerültem egy 14 éveshez (egy napig kampányon vele kóboroltam mindenfele a suliba), és nagyon jól elvoltunk hazamentem FB-on RÁM ÍRT (ő írt, először én akartam). És nagyon jót dumcsiztunk.

Barátzóna gyanú:

-úgy köszönt el hogy "csaaa:D"

-mondtam neki hogy gyúrok is erre ő(élőben): "pedig nem látszik :D" -.-.azé kis gonoszság van benne de bennem is.-.-

-nővére azt mondta Előttünk hogy "ne udvarolj már Laci, (nemígyhívnak) úgyse tetszel Ildinek (nemígyhívják)"

Tetszés gyanú:

-Ő ÍRT RÁM FB-on!!

-nagyon hálás volt és örült nekem hogy vele töltöttem a fél napot, és nem kellett unatkoznia

-jól elbeszélgettünk, néhányszor megérintettem ilyen-olyan okból, és nevettünk is azért

-megdicsérte hogy jól táncolok:D de ő nem szeret (kár):D am freestylba nyomtam vmit... xd

F18

SZERINTETEK?:S

Eléggé szép, bár visszahúzódóbb elvileg. Mennyi esélyem van? Jah és én átlagosnál sztem jobb képű vagyok de lehet csak én gondolom így:D

2011. dec. 16. 22:38
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
nem szarkazmusból írtam, ez a barátzóna tipikus mintapéldája.
2011. dec. 16. 22:45
 12/45 A kérdező kommentje:
low b+ nem születik mindenki csajozóművésznek... most mit csináljak... egyébként rengeteget fejlődtem szal. képzeljétek 1 éve nyáladzottam a lvl80as shamanomra és az volt az életem -.- Ma már van életem, és a beszélőkép se halk, csak néha a menőbb arcok számára fárasztó dolgokat is mondok... azért retardoznak... bassszák meg...
 13/45 anonim ***** válasza:
hogy van-? ez az alap! a többi sok-sok másik mellett :D
 14/45 A kérdező kommentje:
eléggé megoszlanak a kommentek, a fele marhaság a másik fele meg erre is- arra is szavaz:D
2011. dec. 16. 22:46
 15/45 anonim ***** válasza:
18 évesen nem egy 14 évessel akarzs kezdeni? esetleg még töcskölni is???
2011. dec. 16. 22:46
 16/45 anonim ***** válasza:
bökd meg. de NE a puculóddal.
2011. dec. 16. 22:47
 17/45 A kérdező kommentje:
12 évessel is leállnék ha nem lenne törvénytelen, nem gerjedek rájuk de nekem szeretet kell! (vagy szex..., de inkább az előbbi)
2011. dec. 16. 22:47
 18/45 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok csajozóművész, amíg ilyen a nők erkölcsisége, szerintem egyel sem állok le, most nem arról van szó. Kiszabadultál az álomvilágból és már jóképűBBnek nevezed magadat az átlagnál?
2011. dec. 16. 22:48
 19/45 A kérdező kommentje:
ma nem volt fenn, megböktem. Am az anyja kedvelne, mert meghívott egy Beherovkára:D
2011. dec. 16. 22:48
 20/45 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem neked a legnagyobb gondod a kanosság, azt az 1 évet végig is töcskölhetted volna, most meg beledugnád még a kenyérpirítóba is.
2011. dec. 16. 22:49
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!