Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, ha nem akarok gyereket? Utálom őket, és az egésznek az lesz a következménye, hogy a férjem el fog hagyni, mert annyira kitágulok.
2011. dec. 12. 13:25
41/47 A kérdező kommentje:
igen, jobb belátásra bírtál :) nyugi :) sztem is csak az volt a szitu, h vannak idióta pasik, mint a kommentben is, de nem mind ilyen.. taláááán :DD
2011. dec. 12. 15:07
43/47 A kérdező kommentje:
nem kell.. vagy mire gondoltal? :)
2011. dec. 12. 15:19
44/47 Dottorre válasza:
Nem baj az, ha nem akarsz gyereket, ez a Te döntésed. Csak olyan srácot találj, aki szintén nem akar. Egyébként nem gondolom, hogy a 30-40 közötti férfiak nagy része tényleg nem akarna gyereket, de lehet ,hogy csak én tévedek.
45/47 A kérdező kommentje:
igen, sztem is sokan akarnak gyereket, még ha nem is vallják be.. csak annyi ilyet olvasni, h a férjek elhagyják a feleségeiket mert már a gyerekek után nem ugyanaz :S
2011. dec. 12. 17:33
46/47 anonim válasza:
Nyugi, én is utálom őket, halálra idegesítenek az össze-visza rohangálás/sípolásukkal, és nincs kedvem aggódni lány esetében, hogy 13-14 éves korától mikor cigizik/alkoholizál/drogozik vagy éppen melyik sötét sikátorba döngetik meg minden második nap a buli után. A fiuknál inkább nem mondok semmit. Egyszerűen nem izgat, hogy jön mindenki a jaj nem tettél le semmit az asztalra miért éltél szöveg. Nekem az tökéletesen megfelel, hogyha megcsináltam mindent amit ÉN akarok.
47/47 A kérdező kommentje:
:DD
2011. dec. 12. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!