Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz ennek az érzésnek, a bennem megfogalmazódott kérdésnek a következménye?
9 hónapja járok a barátommal. Már kiismertem minden oldalát,jó és rossz tulajdonságait. Nemtudom mi van velem mert nagyon szeretem,de néha eszembe jut olyan kérdés pl. mint most,hogy Mit is keresek én mellette? Meg,hogy miért viselkedik olyan gyerekesen? Néha olyan bunkón viselkedik velem, és barátnőim is mondják,hogy hagyjam már ott,csak én szenvedek meg,hogy az idegeskedés miatt teljesen tönkreteszem magam,meg hogy mennyire megváltoztam az utóbbi 9 hónapban,pl eltűnt a humorérzékem.
16/L és 17/F
sztem ott kéne hagynod mindenképpen, ha nem akarod hogy tovább fajuljon
meg ha tényleg így bánik veled, kérdezd meg magadtól hogy tényleg megérdemel e téged
Azért viselkedik gyerekesen,mert 17 évesen még gyerek,16 évesen te is az vagy.
Ha meg jól el vagy vele,akkor ne hallgass senkire.
Ha az értése akarsz hozni valamit,akkor erőteljesen tedd,mert mi férfiak vakok és süketek vagyunk,addig amíg nem érezzük azt,hogy itt tényleg baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!