Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utött már meg a barátod/barátnőd? Esetleg te őt? Mi lett a következménye?
Figyelt kérdés
2009. aug. 19. 15:29
1/9 anonim válasza:
Komolyan: ha megtenném, soha többet nem tudnék tükörbe nézni. Aki nők verésére vetemedik, az egy utolsó aljas gyáva patkány. 30/F
2/9 anonim válasza:
Megütni nem ütött meg, csak megszorította a karomat és "megrángatott"..Mondtam neki, hogy ha még egy ilyen lesz, kidobom. Azóta szerencsére nem tett hasonló dolgokat..
17/L
3/9 anonim válasza:
Igen, engem a volt barátom. Aztán megfenyegetett hogy ha szakítani próbálok vagy megcsalom még többet kapok... gondolom egyértelmű a következmény
16/L
4/9 anonim válasza:
fúúúúú még régen kapcsink elején én totál ökölel igaz nem tiszta erőmből,de odavágtam neki 1et!!!!xD
Spontán féltékenységből!!!
20/L
5/9 anonim válasza:
Ja és nagyon megbántam és azóta ilyen soha nem fordult elő!!!Ő soha nem bántott engem!!!!!!!!!
6/9 anonim válasza:
Megütöttem, féltékenységből. Röhögtünk egy jót, hogy csak ekkorát merek ütni :-)
18/L
7/9 anonim válasza:
engem a barátom többször is megütött,sőt...viszont én is olyankor kikeltem magamból és tiszta erőből ütni kezdtem..de hát hol itt az arány?ő 23 én 18!
8/9 anonim válasza:
utolsó vagyok.a következménye?lelki sérülés,és egyéb testi..szóval..
9/9 anonim válasza:
17:12-es! Biztosan téged is át lehet verni... hidd el, nem jövök össze "mindenféle féreggel" de aki jól tud színészkedni, azzal nem sokat tudok kezdeni... szerintem a mai világ csak neked tűnik olyan szörnyűnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!