Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit vennétek barátnőd névnapjára?
Ennél kicsit bonyolultabb a helyzet....
Pont tegnap szakitottunk, viszont még lehet visszatudnám hóditani, és most lesz nemsokár a névnapja, valami különlegeset akarok venni neki, Nektek mi jut eszetekbe? :)
hülye !! az ciki ha rányomulsz utána is :D
ninmcs más jo csaj ? nyomulj rá
ne arra akivvel szakitottál te :D
13/F
Én lány vagyok és ha valami személyeset kapok, akkor olvadok el igazán. Ha szereted törd a fejed. Szerintem az előző hülyeség. Még simán van nála esélyed :)
Nálam eddig ami legjobban bejött ötlet:
Pécsi vagyok és van egy fal ahová a szerelmesek lakatot akasztanak, annak jeléül h örökké együtt lesznek. Na kaptam egy monogramos lakatot. Imádtam, együtt felraktuk kerítésre.
Kettővel előttem hozzászólónak üzenem: 13 évesen nem hinném hogy volt már komoly kapcsolatod, legfeljebb azt hiszed... Én a barátnőmmel 1,5 éve voltam együtt, mikor nemrégen szakított velem. DE! Hagytam neki időt, és ezután megkérdeztem, hogy mi lenne ha teljesen a legelejéről kezdenénk? Belement, és mára minden oké.
15|F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!