Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vennétek a párotoknak névnapjára?
Ha lányról van szó, virágot esetleg valami kis bonbonnal (szív alakú cherry queen ha szereti).
Fiúnak pedig sütnék valami sütit :)
Mi a családban sosem vertük nagy dobra a névnapot, szóval ilyenkor tényleg csak valami jelképes dolgot ajándékozunk a párommal is.
21/L
őő.. ez mi volt,utolsó? :DD
Amúgy első,nagyon tetszik a hozzáállásod!! :P A süti sütés nagyon édes,és személyes,ráadásul kézzel készül,így nagyon állat... ilyen csaj kéne nekem is!! ;))
Továbbra is a virágot mondom, az legyen mindenképpen.
Én például imádom a fülbevalókat, úgyhogy ha netán a párod is szereti őket, vehetsz neki olyat is. Kb 500 forintos összeg. És akkor mellé egy szál rózsa... tökéletes névnapi ajándék :)
Kedves 3., én már elkeltem, de biztosan akad még hasonló gondolkodású egyedülálló leányzó, akit majdan nőül vehetsz ;) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!