Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ido utan mondtatok a parotoknak hogy szeretitek? Mi kell ahhoz hogy azt mondd? Vagy ez is szemelyisegtol fugg? 21L
előbb látta a puncid mint hogy azt mondta vna hogy szeret?
uh ez csak nekem fura?:D
23/f
és amúgy kb 1hónap után
a helyzet adja szerintem.
azt vallom, hogy nem mondok ilyeneket csak úgy, megnyugtatásból, vagy nem is tudom... szóval azért, mert a másik mondja. csak akkor, ha komolyan gondolom. volt egy exem, aki- kb 2 hónap együttjárás után - mondta, hogy nem akar valótlant állítani, ezért nem mondja, hogy szeret, viszont boldog velem. nem esett jól, de elfogadtam, és később bizony mondta nem is egyszer :) 2,5 évig voltunk együtt, végül én szakítottam vele - és őt viselte meg jobban, nagyon szeretett még akkor is.
ahogy öregedtem (na jó, szebben mondva nőtt az élettapasztalatom) később már az vált volna gyanússá, ha egy pasi egy hét után közli, hogy szeret... annyi kevés ahhoz, hogy igazán megismerjük egymást, hogy tényleg mélyen tudjunk szeretni. szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!