Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tetszik egy fiú, akk bejelölöd fészen, vagy vársz míg ő jelöl be? 15/l
"Szabadosi János válasza:
ezt bebuktad kisanyám!"
mért írtad ezt?:)
12:45 :D :D ezen jót nevettem.
Én inkább várok míg ő jelöl be, de ha ez nem történik meg, lépek én. Nem vagyok nyomulós, ez szerintem még belefér.
Ahj -.-"
Én 14 éves fiú vagyok, sokszor fent vagyok facebookon, de csak azért, hogy az ismerőseimmel beszélek. Istenem, ha tetszik egy fiú, ne neten szórakozz, hanem BESZÉLJ vele!
Az a baj a Facebookkal, hogy már elkorcsosult... A jelmondata eredetileg az, hogy segít a kapcsolattartásban és élményeid megosztásában. Ehelyett mit kapok?!
-"Szerencsés ma" és nemtommilyen szerencseszámait és különböző idézeteket az ismerőseimtől... Őszintén, TARTSA MEG MAGÁNAK... nem érdekel, hogy mennyire "szerencsés" egy véletlenszerűen dolgokat kisorsoló bővítmény szerint...
-Játék meghívások... Könyörgöm! Ha játszani akarsz valamivel, akkor ne egy **** flash játékkal játssz, hanem valami érdekesebbel... Valami FPS játékot javasolnék, de legalább ne 2D-s olcsó játékkal játssz!
-ValóVilággal kapcsolatos állapotfrissítések, és "Vegyük vissza Cristofelt a villába!" esemény.... Na ehhez nem hiszem, hogy kommentárt kéne fűznöm... Egyszer 5 percet láttam (sajnos) ebből a szappanoperából, és hányingerem lett.
A VÁLASZ:
Ha tetszik egy lány, BESZÉLEK VELE, nem facebookozok (igen, szándékosan írtam kis f-fel)!
UI: Az ősembereknek volt szerintem a legjobb... semmi facebook, semmi hülye kérdés, semmi internet...
Remélem, vannak még hozzám hasonló gondolkodású, normális gyerekek... Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!