Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit vennétek 2 év körüli...

Mit vennétek 2 év körüli gyerkőcötök névnapjára?

Figyelt kérdés

28-án lesz a fiam névnapja, és teljesen tanácstalanok vagyunk. Lego Dublot szerettem volna, de nem érdekli (ismerősöknek van). Párom azt mondta, hogy olyat vegyünk, amit használni is fog, ne olyat amit majd...

Tortát szoktatok sütni névnapra?

Nemsokára lesz a szülinapja, arra bicajt kap, az fix.

2011. júl. 16. 16:00
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

Nálunk ilyenkor inkább süti van, gyümölcsök, fagyi.

2011. júl. 16. 16:05
 2/7 anonim válasza:
51%
Én névnapra egy közös (apa, anya, gyerek(-ek))nagy fagyizást, sütizést tudok elképzelni. Az ajándékozásra ott a szülinap és a karácsony.
2011. júl. 16. 16:19
 3/7 anonim ***** válasza:
22%
semmit, mert nincs miből
2011. júl. 16. 16:28
 4/7 anonim ***** válasza:
27%

Mért nem elég egy torta,amit úgy esz,meg,ahogy akar??

Ha kell valami évközben,úgyis megveszed.

2011. júl. 16. 16:40
 5/7 anonim ***** válasza:
78%

Névnapra semmit nem szoktunk.

Inkább programot szervezünk, vagy sütünk egy sütit ilyesmi.

Viszont a fiamnak nem rég volt a 2. szülinapja és kisvonatot kapott sínekkel, meg kis bábukat (katonák, indiánok) és hozzá olyan autókat, amibe bele tudja ültetni őket. Ő ezekkel szeret most játszani.

2011. júl. 16. 17:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Névnapra nem szoktunk tortázni.

Vegyetek neki valami kisautót vagy mesekönyvet.

Duploval 2,5 évesen kezdett el igazán játszani a gyerekem.

2011. júl. 16. 21:09
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a duplo tökéletes. Csak a sima építőkockákat vedd meg és majd később rá érsz bővíteni figurákkal.Nem tudom milyen anyukák vannak itt de elvagyok csodálkozva, hogy többen is azt írják, hogy semmit ne végy. Vehetsz kinti játékokat is. Játszósátrat nagyon szerette az enyém szerintem tuti siker lenne.. A fa vonatok is jók és azt is lehet bővíteni a későbbiekben.. A Tescoban elég jó áron lehet kapni.Garázs, nekünk olyan van ami csiga alakú lejövő része van (nekünk azt kapta névnapra), markoló, dömper, gyurma, homokozóba malom formák.Mi minden ajándékozáskor adunk könyvet is de szerintem ez magában nem elég mert annak akkor nem annyira örül nem hozza lázba pedig nagyon szereti a könyveket ahhoz mi mindig veszünk játékot.Könyvekből Bartos Erika könyvei jönnek be legjobban Bogyó és Babóca és Az Anna Peti és Gergő könyvek.

Mi szoktunk tortázni is de tudom hogy, ez nem mindenhol szokás.S

2011. júl. 17. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!